de meest ultieme vorm van microneedling

Wat is Dermapen microneedling?

De Dermapen4 microneedling behandeling is een effectieve, veilige, populaire en minimaal invasieve behandeling waarbij je een breed scala aan huidproblemen kunt behandelen en dit beperkt zich niet alleen tot het behandelen van alleen lijntjes en rimpels.

Er is veel informatie en vooral veel verkeerde informatie op het internet te vinden over microneedling, waardoor het moeilijk is om feiten van fictie te scheiden en een juiste keuze te kunnen maken. Dermapen gaat verder dan alleen de aannames, verschillende meningen en veelal fabeltjes die vertelt worden. Wij baseren onze stelling op basis van feiten en real-life resultaten.

Wat is Dermapen Microneedling? 

De Dermapen4 microneedling methode is de meest bekende en ook een  de meest gevraagde behandeling voor huidverjonging en een breed scala van huidaandoeningen.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld injectiebehandelingen is de Dermapen4 microneedling behandeling een volledig natuurlijk proces dat het lichaamseigen herstel- en vernieuwingsproces stimuleert om collageen aan te maken.

De diepte van de 16 microfijne 33 Gauge naaldjes kan per 0.2 mm digitaal ingesteld worden en ook de snelheid om fractionele punctiekanaaltjes op het huidoppervlak te creëren kan digitaal aangepast worden. Deze microkanaaltjes brengen de gebruikte Meso-Glide (een serum/ cocktail dat is gekozen om je specifieke huidprobleem te corrigeren) diep in de huid, waardoor de effectiviteit wordt vergroot en helende voedingsstoffen worden afgegeven.

De superieure absorptie van de Meso-Glides gecombineerd met een natuurlijke boost van collageen en elastine resulteert in een vollere, jonger uitziende huid.

Microneedling met de Dermapen4 helpt bij het vervagen van ongewenste lijntjes en rimpels en andere eventuele storende oneffenheden, maar je kunt uiteraard ook locaties op het lichaam behandelen. Handen, hals en decolleté zijn zeer populaire zones om te behandelen, maar je kunt uiteindelijk overal behandelen waar de behoefte is aan een boost van collageen om een ​​dunner wordende, verslapte, door de zon beschadigde of problematische huid te herstellen.

Er worden momenteel veel Microneedling pennen en – behandelingen aangeboden waarbij je vaak door de bomen het bos niet meer ziet, wat erg begrijpelijk is. Als je echter een degelijke en veilige keuze wilt maken, blijf dan lezen om de alle verschillen te begrijpen, aangezien niet alle microneedling producten gelijk zijn. Sommige microneedling pennen kunnen zelfs meer kwaad aanrichten dan goed doen.

Mits correct en in een steriele omgeving uitgevoerd, kan de microneedling met de Dermapen4 snelle en indrukwekkende resultaten opleveren.

 “Vorig jaar zijn er wereldwijd meer dan 3 miljoen Dermapen4 behandelingen uitgevoerd in combinatie met Dp Dermaceuticals en de bijbehorende protocollen.

 

De Historie Van Microneedling

Het eerste gebruik van therapeutische huidnaalden gaat duizenden jaren terug tot in het oude China. Als we van daaruit snel vooruitspoelen in de tijd dan begon de echte innovatie op het gebied van microneedling pas vanaf 1995.

De Australische medische ontwikkelaar en CEO van DermapenWorld, Stene Marshall, introduceerde de eerste geautomatiseerde Dermapen in 2010 aan de wereld. Dit zorgde voor een revolutie in de microneedling wereld. De Dermapen wordt ondersteund door jarenlang onderzoek en prototypes om een steeds beter wordend ontwerp, comfort, veelzijdigheid en resultaten te bieden.

Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 3 miljoen Dermapen behandelingen uitgevoerd. Met de productrange van Dermapen investeer je mede hierdoor in kwaliteit, veiligheid en comfort.

Microneedling kent vele benamingen 

Microneedling kent veel verschillende benamingen. Andere termen voor microneedling zijn:

 

  • Percutane collageeninductie (P.C.I.)
  • Collageen Inductie Therapie (C.I.T.)
  • Littekenverjongingstherapie (S.R.T.), en
  • Huidnaald therapie

Hoe Werkt Dermapen Microneedling?

De microkanaaltjes die door de Dermapen4 behandeling worden gegenereerd stimuleren de aanmaak van collageen terwijl je huid geneest. Acne, trauma, pigmentatie en tal van andere aandoeningen kunnen problemen op je huid veroorzaken. Veroudering zorgt ervoor dat je huid dunner, slapper en rimpelig wordt.

Dermapen microneedling activeert eenvoudig de natuurlijke zelfverjongende functie van de huid. Er vormt zich nieuw weefsel waardoor een jeugdigere uitstraling ontstaat en er tegelijk antistoffen worden bestreden.

Deze kleine microkanaaltjes zorgen er ook voor dat actieve ingrediënten in de gebruikte cocktails dieper kunnen doordringen met als gevolg een intense verjonging.

De belangrijkste voordelen van Dermapen Microneedling

Dermapen microneedling kan vele huidaandoeningen behandelen.

Alle delen van het lichaam, inclusief gezicht, lipgebied, ooggebied, oren, hals, borst, handen en hoofdhuid, kunnen met uiterste precisie worden behandeld. Dermapen Mironeedling bevordert een snelle “lifting” en versteviging van gelaatstrekken en contouren. Het egaliseert de huidskleur en textuur en vermindert littekens en striae.

De Dermapen4 microneedling behandeling is zeer effectief bij het behandelen van:

anti-aging / zon beschadigde huid

fijne lijntjes en rimpels

Acne en puistjes

Acne en
puistjes

littekens

pigmentatie

Rosacea

Rosacea

vergrote poriën

vergrote poriën

striae

striae

ongewenste tatoeages

haarverlies

haarverlies

Mede dankzij de digitaal instelbare naalddiepte en naaldsnelheid kunnen meerdere huidproblemen in één sessie worden behandeld met de Dermapen 4.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie van een Dermapen4 Microneedling behandeling?

Doorgaans kun je al na één sessie verbeteringen in de textuur van je huid verwachten. Na slechts 8-12 weken zul je de blijvende en meer significante resultaten opmerken. Jouw huid blijft gedurende maximaal 12 maanden verbeteren, vooral als je de aanbevolen huidverzorging na de behandeling volgt.

Bekijk de onderstaande verbluffende resultaten die de Dermapen4 behandelingen kunnen opleveren. Dit zijn nog maar enkele ongelooflijke transformaties.

Acne en acne littekens

huidveroudering/
zonbeschadiging

Melasma/pigmentatie

probleemhuid

littekens

striae

Dermapen Microneedling vs. Derma Rollers

Dermarollers en Dermapen4 microneedling gebruiken beide fijne naaldjes om de genezingsreactie in de huid te stimuleren.

De mechanische werking van de rollers resulteert echter in een “arcing cut” penetratie, die onnodige pijn en weefselvernietiging veroorzaakt. Thuisrollers worden steeds weer gebruikt. Dus naast het slepen of beschadigen van je huid, loop je ook het risico van kruisbesmetting. Dubbel auw!

In plaats van dermarollers raden we daarom de Dermapen4 microneedling behandeling aan waarbij gebruik wordt gemaakt van disposable 33 Gauge naalden die gemaakt zijn van chirurgisch staal en 100% verticaal de huid penetreren (AOVN technologie) waardoor per seconde 1920 (!!) onschadelijke microkanaaltjes worden gemaakt. De voordelen zijn onder meer minder schade en pijn en aanzienlijk minder downtime en risico op besmetting.

Is Dermapen4 Microneedling veilig?

Elke behandeling waarbij bloed wordt afgenomen of de huid invasief wordt behandeld vereist een strikte infectiecontrole om de hygiëne en veiligheid van patiënt en behandelaar te kunnen garanderen.

Kruisbesmetting kan optreden wanneer schadelijke micro-organismen zoals bacteriën, schimmels, parasieten en virussen van de ene persoon op de andere worden overgedragen. Jouw gezondheid is onze eerste prioriteit. Dermapen Benelux hecht daarom enorm veel belang aan opleidingen, protocollen en hygiëne voor jouw veiligheid.

Waarom Dermapen behandelingen veilig zijn

Wanneer je voor Dermapen kiest, krijg je het hoogste niveau qua veiligheid en hygiëne.

Dermapen 4 is het nieuwste model van Dermapen dat in klinieken over de hele wereld wordt gebruikt. De Dermapen4 naaldcartridge bevat een gepatenteerde Anti-Contamination Management (A.C.M.) technologie om een steriele omgeving en veiligheid te bieden.

Het beste Microneedling systeem ter wereld

DermapenWorld Australië heeft de uitmuntendheid van de industriestandaard opnieuw bepaald in sinds de uitvinding bijna twaalf jaar geleden. De Dermapen4 is het eerste geautomatiseerde microneedling apparaat waarmee ongeëvenaarde technische en klinische knowhow kunnen worden geboden aan al de Dermapen4 behandelaars over de hele wereld.

Er zijn momenteel veel “look alike” pennen die aangeboden worden en die op het succes van de Dermapen4 willen meeliften. We kunnen de resultaten en de veiligheid van die andere vreemde pennen echter niet garanderen.

Je kunt erop vertrouwen dat er jarenlang onderzoek is gedaan naar de ontwikkeling en productie van de Dermapen 1, 2, 3 en nu uiteraard ook de 4e generatie van de Dermapen fasmilie. We zijn ervan overtuigd dat de Dermapen 4 veel betere resultaten biedt, met minder pijn en uitvaltijd dan enig ander product op de markt.

Slechts een paar redenen waarom Dermapen 4 wereldwijd vertrouwd en geliefd is:

  • Indrukwekkende resultaten
  • Verhoogd comfort
  • Minimale downtime
  • Verminderde epidermale schade

De Dermapen 4 heeft de lat naar een geheel nieuw niveau gebracht met onder andere zijn 16-naalds cartridge die 1920 punctiekanaaltjes per seconde maakt. Dit resulteert in snellere behandelingstijden en kunnen er grotere oppervlaktes snel worden behandeld.

Dermapen Microneedling bijwerkingen

In vergelijking met andere verjongingsbehandelingen worden de bijwerkingen van Dermapen microneedling beschouwd als die van een “lunchbehandeling”. Te verwaarlozen dus.

Een succesvolle behandeling met de Dermapen4 veroorzaakt erytheem, dat lijkt op het gevoel van een milde zonnebrand na een dag in de zon te zijn geweest.

Petechiën zijn kleine rode, bruine of paarse vlekken die kunnen verschijnen op meer delicate of dunne gebieden, vooral rond de ogen. Dit kan 2-3 dagen duren voordat dit weer wegtrekt. Verwacht wat bloedverlies, maar dit is in de meeste gevallen zeer minimaal en zou binnen enkele minuten na de behandeling moeten stoppen.

Sommige patiënten kunnen lichte jeuk of zwelling in de behandelde gebieden ervaren.

Deze mogelijke bijwerkingen kunnen gemakkelijk worden verzacht met huidverzorgingsproducten van DP Dermaceuticals en eventuele roodheid kan worden gecamoufleerd met de DP Dermaceuticals Cover Recover producten.

Wat te verwachten voor en na de Dermapen behandeling

Een professioneel en geautoriseerd Dermapen behandelaar bespreekt samen met jou je wensen en eventuele huidproblemen en stelt vervolgens vast welke behandeling voor jou het meest geschikt is en hoe vaak je die zult moeten ondergaan.

Weet dat de Dermapen 4 behandeling is de meest comfortabele microneedling behandeling is. Hij is vrijwel pijnloos en er is geen verdovende crème nodig.

De Dermapen4 naaldjes worden tijdens de behandeling verticaal ingebracht en zijn volledig digitaal instelbaar qua diepte en snelheid, waardoor je de snelste herstelperiode krijgt die er is. De naaldpunctiekanaaltjes die door gebruik van de 33 Gauge worden gecreëerd tijdens de behandeling met de Dermapen4, sluiten doorgaans binnen 7-15 minuten.

Een van de dingen die mensen erg prettig vinden aan microneedling met de Dermapen4 is dat er minimale tot geen downtime is. Je kunt je huidverzorgingsroutine 24 tot 48 uur na een microneedling sessie met de Dermapen4 gewoon weer hervatten. De meeste mensen hervatten direct na een behandeling hun normale dagelijkse bezigheden.

Bestrijd eventuele ontstekingen en gevoeligheid die je ervaart na de behandeling met een DP Dermaceuticals Hyla Active 3D Sculptured Masker. Dit helpt de huid te hydrateren en te kalmeren voor onmiddellijke verlichting en kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en eventueel ongemak.

Als de tijd dringt breng dan DP Dermaceuticals Vitamin Rich Repair aan voor een onmiddellijk rustgevend effect. Deze herstellende balm voor gebruik na de behandeling is verrijkt met essentiële dagelijkse vitamines (A, B, C, E), peptiden en antioxidanten en bevordert intensief herstel en hydratatie.

Een van de meest cruciale stappen na een professionele Dermapen4 behandeling is het camoufleren van het behandelde gebied met Cover Recover foundation met SPF 30. Hierdoor kun je na de behandeling gewoon je werkzaamheden weer oppakken, wetende dat eventuele roodheid op een natuurlijke wijze gecamoufleerd is. De Cover Recover verkoelt ook de huid, beschermt je tegen schade door vrije radicalen en heeft een positieve invloed op de effectiviteit van jouw behandeling.

Onlosmakelijk verbonden met Microneedling:

DermapenWorld werkte samen met toonaangevende onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria en klinische experts om DP Dermaceuticals te ontwikkelen.

Deze actieve meso-glide combinaties zijn speciaal ontwikkeld voor Dermapen microneedling. Duizenden behandelaars over de hele wereld hebben ze goedgekeurd voor veilige infusie in de huid tijdens de Dermapen behandelingen.

Jouw behandelaar kan je adviseren over een geschikt programma voor thuisgebruik van de voor jou geschikte DP Dermaceuticals die je gedurende ten minste 2-3 weken voor en na je behandeling gebruikt.

Voor de beste resultaten van een Dermapen behandeling raden we je aan om thuis door te gaan met het gebruik deze producten van medische kwaliteit voorzien van krachtige en actieve werkstoffen voor het tegengaan van veroudering en het aanpakken van huidproblemen. Ontdek de ultieme huidverzorgingsproducten die specifiek voor jouw huidtype geschikt zijn.

 

De Experts in Microneedling

Nu weet je alles wat je moet weten over Dermapen microneedling voordat je je eerste behandeling zult ondergaan. Ben je klaar om je huid te herstellen en te revitaliseren met een natuurlijke boost van collageen en elastine?

Begin vandaag nog met het toewerken naar een gladdere, jonger uitziende huid met een Dermapen4 behandeling en het gebruik van onze Dermapen DP Dermaceuticals. Om een professionele Dermapen4 behandeling bij een geautoriseerd Dermapen behandelaar te boeken, vindt je onderstaand de dichtstbijzijnde kliniek.

Als je een professional bent en je wilt weten hoe je ook een door Dermapen geautoriseerde behandelaar kunt worden, klik hier.

vind je kliniek

Zoek de dichtstbijzijnde erkende Dermapen behandelaar om een consult te boeken.
Zoeken