Tijdelijke kortingsactie!

Vanaf donderdag 19 mei t/m donderdag 26 mei a.s. geven we je als gewaardeerde Dermapen klant namelijk 15% korting op de aankoop van de Dermapen4 naaldcartridges.

Voor deze kortingsactie geldt dat de onderstaande kortingscode per klant éénmalig gebruikt kan worden. Er is geen maximumaantal verbonden aan je bestelling en deze tijdelijke actie is geldig voor bestellingen van de box van 7 DP4 naaldcartridges en de box van 33 DP4 naaldcartridges.

De kortingscode die je vanaf 19 mei a.s. in onze webshop kunt gebruiken is:

NEEDLE15 

De 15% korting wordt automatisch in onze webshop verrekend als je gaat afrekenen. Deze actie is dus geldig vanaf donderdag 19 mei t/m donderdag 26 mei 2022.
Na 26 mei vervalt deze 15% korting dan uiteraard weer, dus noteer het in je agenda en maak er snel gebruik van!

ONZE SYNERGISTISCHE HUIDVERZORGENDE OPLOSSINGEN

Samen sterk

Als je onze behandelingen en producten combineert, bereik je het beste resultaat.
Ontdek wat je kunt verwachten van het unieke huidverzorgingssysteem van Dermapen.

OUR SYNERGISTIC SKIN CARE SOLUTIONS

Better together

We talk a lot about synergy. That’s because when you combine our procedures and products, you get even more out of them. Find out what to expect from DermapenWorld’s standout skin care system.

01

Intake gesprek

Stel je doelen

Een geautoriseerd Dermapen behandelaar zal je vertellen wat je kunt verwachten van de behandeling, hoeveel behandelingen nodig zijn en hoe lang je tussen elke behandeling moet wachten. De behandelaar zal je informeren over de speciaal ontworpen DP Dermaceuticals™ huidverzorgingsproducten om je huid te ondersteunen in de aanloop naar je eerste behandeling en als nazorg.

02

Bereid je huid voor

Bereid je voor op je eerste behandeling

Door de conditie van je huid goed voor te bereiden met de DP Dermaceuticals producten voordat je met jouw behandeling begint, verbeter je de uiteindelijke resultaten en verminder je eventuele downtime en versnel je het beoogde resultaat.

03

Klinische behandeling

Microneedling met de Dermapen 4™

Bijna 2000 (!!) minuscule microkanaaltjes worden per seconde gecreëerd om de productie van elastine en collageen op natuurlijke wijze te stimuleren en om plaatselijk actieve vloeistoffen in de huid te brengen.

Klinische behandelingen met de Dermapen 4 bieden ongelooflijke resultaten, maar je zult nog snellere verbeteringen zien in combinatie met onze DP Dermaceuticals voor thuisgebruik. Dermapen™ behandelingen bieden een holistisch huidverzorgingssysteem: een krachtige combinatie van diepere klinische microneedling behandelingen en tweemaal daags het gebruik van de voor jou op maat gemaakte DP Dermaceuticals huidverzorgingsproducten.

Echte mensen. Echte resultaten.

Schuif met de pijlen om de voor- en na resultaten te zien.

VoorNa
VoorNa
VoorNa
VoorNa
VoorNa
VoorNa