Dermapen Refresh training

De Refresh training is een opfristraining op level 1 niveau, waarbij we aan de hand van casussen het needlen van de belangrijkste indicaties bespreken.

Aan bod komt o.a. contra-indicatie, het needlen van hyperpigmentatie, huidveroudering, acne-littekens, couperose, comedonen, gebruik medicatie, auto-immuunziektes en nog meer.

In de ochtend bespreken we alle theorie en in de middag ga je in de praktijk aan de slag.

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname dat kan worden gebruikt voor jouw AVB (bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering).

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR JE AANMELDING

In verband met de automatisch gegenereerde gepersonaliseerde certificaten zijn de volgende zaken van belang:

  • Bij je aanmelding voor een training dien je de BEDRIJFSNAAM te vermelden. 
    Indien de bedrijfsgegevens niet zijn vermeld kunnen we je aanmelding helaas niet verwerken.
  • Als je een medewerker van je salon/kliniek wilt aanmelden, vermeld dan bij DE NAAM EN HET E-MAILADRES VAN DIE MEDEWERKER.
    Het is van belang dat elke afzonderlijke medewerker die aangemeld wordt met zijn/haar persoonlijke e-mailadres staat geregistreerd.
    Dit om ervoor te zorgen dat de inloggegevens van de Dermapen Academy en de mails over de trainingen bij de juiste persoon terecht komen en niet op het algemene e-mailadres van de salon.
  • Gebruik ten alle tijden HETZELFDE e-mailadres dan dat reeds eerder gebruikt is voor je aanmeldingen. Dit is belangrijk voor een goede registratie en omdat het anders voor kan komen dat je e-mails ontvangt die niet meer van toepassing zijn.

Refresh Training
LIVE

Locatie: Dermapen Benelux – Amersfoort 

Inhoud Refreshtraining; opfristraining Level 1, waarbij aan de hand van casussen en theoretische richtlijnen de kennis wordt opgefrist.

In de ochtend bespreken we de theorie en in de middag ga je in de praktijk aan de slag!

Dinsdag 14 mei 2024
10:00 – 16:00 uur

Maandag 3 juni 2024
10:00 – 16:00 uur

Maandag 9 september 2024 (VOL)
10:00 – 16:00 uur

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK

Dinsdag 24 september 2024
10:00 – 16:00 uur

Heb je vragen?

Stuur ons dan even een bericht via de contactpagina.

Bestellingen tijdens vakantieperiode

In de vakantieperiode (van 8 juli t/m 2 augustus) zullen bestellingen in onze webshop op maandag t/m woensdag worden verzonden.

Alle bestellingen die in deze periode vanaf woensdagochtend na 11.00 uur binnen komen worden de eerstvolgende maandag in behandeling genomen.

Voor dringende zaken gelieve te mailen naar info@dermapenbenelux.nl.