Tijdelijke kortingsactie!

Vanaf donderdag 19 mei t/m donderdag 26 mei a.s. geven we je als gewaardeerde Dermapen klant namelijk 15% korting op de aankoop van de Dermapen4 naaldcartridges.

Voor deze kortingsactie geldt dat de onderstaande kortingscode per klant éénmalig gebruikt kan worden. Er is geen maximumaantal verbonden aan je bestelling en deze tijdelijke actie is geldig voor bestellingen van de box van 7 DP4 naaldcartridges en de box van 33 DP4 naaldcartridges.

De kortingscode die je vanaf 19 mei a.s. in onze webshop kunt gebruiken is:

NEEDLE15 

De 15% korting wordt automatisch in onze webshop verrekend als je gaat afrekenen. Deze actie is dus geldig vanaf donderdag 19 mei t/m donderdag 26 mei 2022.
Na 26 mei vervalt deze 15% korting dan uiteraard weer, dus noteer het in je agenda en maak er snel gebruik van!

Over Dermapen Benelux

Dermapen Benelux/ Odara is sinds mei 2017 exclusief distributeur van de officiële Dermapen producten. In nauwe samenwerking met de Australische fabrikant Dermapenworld zorgen wij voor u voor de meest innovatieve producten en diensten.

Vandaag de dag is de Dermapen wereldwijd nog steeds het meest gebruikte Micro Needling systeem en met meer dan 3 miljoen klinisch uitgevoerde behandelingen is het geen wonder dat zoveel patiënten en behandelaars vertrouwen op de enige echte en vertrouwde Dermapen behandelingen met verbluffende medische- en cosmetische resultaten.

De Dermapen Micro Needling pennen zijn de enige echte- en originele Dermapennen. U kunt bij ons terecht voor alles wat met de Dermapen producten te maken heeft. Dermapen Benelux biedt professionele en geaccrediteerde trainingen en professionele support om u zo succesvol mogelijk met de Dermapen producten te laten werken. 

Blijf op de hoogte

Wil je per mail worden geinformeerd over nieuws, trainingen en tips?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.