Lumafuse Hydrogel masker

Dit unieke hydraterende bladmasker is speciaal ontworpen om te worden gebruikt met elke L.E.D. lichttherapie behandeling.

Dit unieke hydraterende bladmasker is speciaal ontworpen om te worden gebruikt met elke L.E.D. lichttherapie behandeling. Het L.E.D. licht absorbeert door de hydrogel voor verbeterde penetratie van zowel de actieve stoffen als het licht.

Het LUMAFUSE™ HYDROGEL FACE SHEET MASKER is een multifunctioneel huidverzorgingsproduct dat in synergie werkt met het Dermapen LED masker, of als een op zichzelf staand verjongend masker.

Hoe te gebruiken

Dit intens hydraterende bladmasker heeft een geleiachtige consistentie en zit boordevol revitaliserende actieve ingrediënten zoals niacinamide, natriumhyaluronaat, Camellia Sinensis-bladextract en zoethoutwortelextract. Het helpt de cel functionaliteit te vergroten, ontstekingen te verminderen en zichtbare roodheid van rosacea te kalmeren.

Geniet van een egalere teint door donkere vlekken en poriën te minimaliseren. Gebruikt in combinatie met de Dermapen LED lichttherapie, zijn de voordelen tweeledig:

N

Maximaliseert de verjongende penetratie van licht in de huid

N

LED licht brengt herstellende actieve stoffen van LUMAFUSE dieper in de huid.

Voor optimale resultaten raden we aan om het flexibele siliconen Dermapen LED masker te gebruiken welke dichter tegen de huid komt voor optimale lichtpenetratie.

Belangrijkste voordelen

Bij de combinatie van het Dermaspen LED masker met het LUMAFUSE HYDROGEL MASKER is aangetoond dat het helpt bij:

N

Vermindering van roodheid, inclusief ontsteking na de behandeling

N

Een vollere huid, vermindering van fijne lijntjes en rimpels

N

Verzachten en verhelderen van doffe teint

N

Vermindering van pigmentatie en ouderdomsvlekken

N

Uitwisseling van cel voeding

N

Minimaliseren van poriën

N

Verbetering van de hydratatie van de huid

Professionele toepassing

Bereid de huid voor met uw voorgeschreven reinigingsmiddel of exfoliant.

Zodra de huid is gereinigd en vrij is van make-up, breng je het hydraterende bladmasker gelijkmatig en soepel over het gezicht aan.

Voor de beste resultaten raden we aan om het LUMAFUSE HYDROGEL MASKER te combineren met het Dermapen LED masker.

Meer van Dermapen

Breid je aanbod uit met onze multifunctionele platforms.
Bescherm je patiënten en je merk met de hygiëneprotocollen.

Dp Dermaceuticals™

Dermapen 4

Het ultieme microneedling systeem. 

wat is microneedling?

Lees alles over wat microneedling is, wat de voordelen zijn, wanneer je resultaat ziet en wat je precies kunt verwachten.

Dp Dermaceuticals™

Synergie van oplossingen

Als je onze behandelingen en producten combineert, haal je er het beste uit. Ontdek wat je kunt verwachten van het opvallende huidverzorgingssysteem van Dermapen.

DP Dermaceuticals™ 

De ontwikkeling van de DP Dermaceuticals™ producten reflecteert de betrokkenheid an DermapenWorld bij het verbeteren van de huid.
De DP Dermaceuticals producten zijn ontwikkeld over meerdere decennia in samenwerking met leidende dermatologen, doctoren en artsen van over de hele wereld. Op deze manier hebben de experts en ontwikkelaars echte affiniteit met de huid kunnen creëren.

Dp Dermaceuticals™