WORDT OOK EEN GEAUTORISEERD DERMAPEN BEHANDELAAR

Bied jouw klanten ook het meest betrouwbare merk op het gebied van Microneedling

Breid jouw praktijk uit als een erkende Dermapen4™ aanbieder. Het is gemakkelijk om terugkerende klanten te werven en uw praktijk hierdoor te laten groeien. Laat ons je ondersteunen met onze ongeëvenaarde Dermapen4 behandelingen, revolutionaire huidverzorgingsproducten, geavanceerde en geaccrediteerde trainingen en alle marketing- en technische ondersteuning die je nodig hebt.

Ontdek de VIP behandeling die je zult ervaren en waar al onze Dermapen klanten al jarenlang van kunnen genieten.

Wij ondersteunen jouw praktijk op vele fronten

N

Leidende & Innovatieve Technologie

Als het gaat om het kiezen van een microneedling pen, is er gewoon geen alternatief te vinden qua snelheid, veiligheid, comfort en het allerbelangrijkste, het behandelresultaat.

N

Buitengewone Resultaten

Duizenden artsen onderschrijven onze toonaangevende technologie die jouw cliënten helpt er beter uit te zien, zonder bijwerkingen of lange downtime.

N

Synergetische Oplossingen

Ontvang alles wat jouw praktijk nodig heeft. Al onze behandelingen en producten zijn op elkaar afgestemd en ontworpen om synergetisch te werken voor de meest optimale resultaten.

N

Marketing Ondersteuning

Wij ondersteunen jouw praktijk met marketingmateriaal, point-of-sale tools en bijvoorbeeld onze Dermapen Imagebank waar je allerlei ondersteunende en te downloaden materialen vindt. Ook staan onze vier trainsters voor je klaar om je eventuele vragen over de Dermapen behandelingen te beantwoorden.

N

Dermapenworld App

Nadat jij jouw Dermapen 4™ hebt geregistreerd, heeft u met één tik toegang tot alle toekomstige updates voor een feilloze werking en gaat je 7 jaar volledige garantie automatisch in.

N

Zakelijk Interessant

Als je besluit ok een Dermapen4™ aan te gaan schaffen dan krijg je meer dan alleen een Dermapen4™. Je krijgt dan ook een wereldberoemd merk in huis met de grootste naamsbekendheid in de markt.

N

Clinic Finder

Alleen jij als Dermapen 4 geautoriseerd behandelaar krijgt voorrang op de Dermapen Benelux website en wordt je vermeld in onze zogeheten Clinic Finder. Zo weten jouw (potentiële) klanten je feilloos te vinden.

N

Trainingen Dermapen Academy

We ondersteunen jou om te slagen met live- en online trainingen. Daarnaast ontvangen wij twee keer per jaar Dr. Andrew Christie die dan zijn inmiddels befaamde Dermapen MasterClasses geeft.

12 Redenen om voor de Dermapen 4 te kiezen

N

Littekenweefsel Instelling

N

Revolutionaire 16-Naaldcartridge

N

Ondersteunende Marketing

N

Dual Power Bediening

N

Ingebouwde RFID Naaldcartridge

N

AOVN™ Gepatenteerde Technologie

N

Superieure AOVN 4 Technologie

N

Functioneel Digitaal Display met One-Touch Bediening

N

Ergonomisch Design

N

Bluetooth Connectiviteit

N

7 Jaar Garantie!

Protocollen Dermapen Behandelingen

Onze bewezen protocollen zijn zeer gewild in de microneedling wereld en zijn exclusief beschikbaar voor onze geautoriseerde behandelaars. Deze protocollen zijn stapsgewijze handleidingen voor het opbouwen van een professionele Dermapen™ behandeling. Je zult ontdekken hoe je voor jouw patiënten uitstekende resultaten kunt behalen met deze Dermapen protocollen in combinatie met de revolutionaire DP Dermaceuticals™ producten.

Dermapen Apparatuur

Registreer jouw Dermapen4 en wordt een geautoriseerd Dermapen4 behandelaar.

DP Dermaceuticals Huidverzorging

Start in jouw praktijk met de ongekende en vele voordelen van Microneedling met de Dermapen4. Alleen voor professionals.

Anti Contamination Management

Jouw veiligheid en die van jouw patiënten inspireerden onze lijn van ACM-producten voor steriele behandelingen.

Informeer hoe je een geautoriseerd Dermapen behandelaar kunt worden

De eerste stap om lid te worden van onze Dermapen familie is om jouw interesse aan ons te melden.

We zullen dan zo snel mogelijk reageren.

Ja, ik heb interesse!

Maandag 27 mei gesloten

I.v.m. de halfjaarlijkse teammeeting op maandag 27 mei a.s. zal ons kantoor bij uitzondering de gehele dag gesloten zijn.

Bestellingen geplaatst op vrijdag 24 mei ná 11.00 uur zullen pas op dinsdag 28 mei in behandeling worden genomen.

Voor dringende zaken gelieve te mailen naar info@odara.eu.