DP DERMACEUTICALS

Onlosmakelijk verbonden met Microneedling

Als je probeert een ochtend- en avondritueel samen te stellen die jouw huidproblemen aanpakt en ook veilig is voor gebruik in combinatie met microneedling, is dit niet eenvoudig.

De DP Dermaceuticals™ maken het je gemakkelijk. De speciaal samengestelde combinatie van actieve ingrediënten en de nieuwste huidwetenschappen geven je de resultaten die je zoekt.

DP Dermaceuticals™

Onze DP DERMACEUTICALS maken het verschil

De ontwikkeling van de DP Dermaceuticals™ producten reflecteert de betrokkenheid van DermapenWorld bij het verbeteren van de huid.
De DP Dermaceutical producten zijn ontwikkeld tijdens meerdere decennia in samenwerking met leidende dermatologen, doctoren en artsen van over de hele wereld. Op deze manier hebben de experts en ontwikkelaars vann DermapenWorld echte affiniteit met de huid kunnen creëren.

Gemaakt voor professionals en voor thuisgebruik

De DP Dermaceuticals presteren altijd. Resultaten die verder gaan dan alleen het huidoppervlak. Hyaluron is essentieel voor de huid en is aanwezig in alle drie lagen van de huid. Het is een moleculaire bouwsteen die werkt als verbinder voor het weefsel en die de huid gehydrateerd houdt. Naarmate de huid verouderd zal de natuurlijke hoeveelheid van hyaluronzuur af gaan nemen. Veel gezichtscrèmes claimen dat ze de natuurlijke toevoer van hyaluronzuur verhogen door het simpelweg alleen aan te brengen. Dit lijkt misschien mooi, helaas is het HA molecuul van hyaluronzuur in 99% van de producten te groot om echt te kunnen doordringen in de huid.

Hylafuse™ Complex breekt door de traditionele huid barrières zoals geen andere vorm van Hyaluronzuur. De gepatenteerde formule bestaat uit 3 verschillende hyaluron moleculen en elke formule heeft daarbij zijn eigen functie en grootte (kDa).

Moleculen en hun grootte

De DP Dermaceuticals onderscheiden zich van vele andere serums en producten door hun onvoorstelbaar kleine molecuulgrootte uitgedrukt in kDa. Hierdoor kunnen de DP Dermaceuticals optimaal door de huid opgenomen worden. Er zijn verschillende groottes van moleculen in de verschillende DP Dermaceuticals producten die ieder een specifieke functie hebben.

Het grotere molecuul welke een ‘onbeperkt’ moleculairgewicht kan vasthouden kan de huid niet binnendringen en is speciaal ontwikkeld om op de huidoppervlakte te blijven en om te dienen als bescherming.

Het normale molecuul zorgt voor langere opname van vocht in de huid door de bovenste huidlagen.

Het kleinste molecuul in het HylaFuse™ Complex bevat biologische actieve ingrediënten die de huid wel kunnen binnendringen om zo de beste resultaten te behalen.

De DP Dermaceuticals zijn uniek 

Jij wilt het beste voor je huid. We begrijpen dat. Daarom is er jarenlang onderzoek gedaan en zijn er miljoenen dollars besteed aan het ontwikkelen van een huidverzorgingsassortiment om de resultaten van uw Dermapen microneedling te verbeteren.

N

Ontwikkeld om microneedling behandelingen te verbeteren

N

Bewezen effectiviteit voor vele huidproblemen

N

Op maat gemaakte producten voor jouw dagelijkse schoonheidsroutine

N

Gebruikt in duizenden klinieken wereldwijd

Wetenschappelijk onderbouwd

Ontdek zelf hoe de DP Dermaceuticals de belofte voor een strijd tegen de veroudering waarmaakt.

HylaFuse Complex Hyaluron Zuur

Het HylaFuse™ Complex is onze kenmerkende formule van hyaluronzuur (HA). Dit superieure transportsysteem bevat drie verschillende moleculaire grootten waarvan de kleinste samenstelling tot de diepere lagen van de huid kan doordringen. Het is klinisch bewezen dat het HylaFuse Complex 150% effectiever wordt opgenomen door de huid dan andere vormen van hyaluronzuur.

HylaFuse kapselt ook andere actieve ingrediënten in en brengt ze tot 8 uur na het aanbrengen diep in de huid.

DermapenWorld heeft ook een doorbraak ontwikkeld in de huidverzorgingswetenschap met een potentie van hyaluronzuur (35 mg per/ml) die nog nooit eerder is getoond in een cosmetisch product.

Calphasomen Technologie

Dit gecontroleerde transportsysteem kapselt actieve werkstoffen op zowel olie- als waterbasis in sommige DP Dermaceuticals-producten in, zodat jouw huid er het meeste profijt van heeft.

De hydroxyapatietkristallen in de Calphasomes™ werken ook als een barrière tegen de gevaarlijke en negatieve effecten van ultraviolette stralen, terwijl calcium de snelle regeneratie van huidcellen versnelt om het herstel voor een stevigere huid te ondersteunen.

Nobel Prijs winnende Telomeren Innovatie

Van geranylgeranylisopropanol (GGP), opgenomen in onze MG-HA35+, is aangetoond dat het de telomeren in de huidcellen stabiliseert, wat helpt bij het verlengen van de levensduur van een cel. Door deze beschermende rol worden de huidbarrièrefunctie, stevigheid en elasticiteit verbeterd en vermindert het anti-verouderingseffect en fijne lijntjes en rimpels.

De ontdekking van hoe chromosomen worden beschermd door Telomeren werd in 2009 bekroond met de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde.

5 stappen naar een stralende huid

Onze beproefde protocollen bevatten combinaties van producten die gericht zijn op jouw specifieke huidprobleem. Al onze producten zijn ontworpen om in perfecte harmonie met elkaar te werken voor dagelijks gebruik thuis en tijdens klinische microneedling behandelingen.

Stap 1

Reinigen en exfoliëren

Onze beproefde protocollen bevatten combinaties van producten die gericht zijn op jouw specifieke huidprobleem. Al onze producten zijn ontworpen om in perfecte harmonie met elkaar te werken voor dagelijks gebruik thuis en tijdens klinische microneedling behandelingen.

Onze reinigende en exfoliërende huidverzorgingsproducten verwijderen make-up en onzuiverheden die zich gedurende de dag of nacht hebben opgehoopt, zonder de huid te beschadigen of overdadig te zijn.

Stap 2

Serum aanbrengen

Zodra je je huid hebt gereinigd, versterk je deze met een gericht serum.
Serums dringen door tot in de diepere huidlagen om regeneratie te bevorderen.

Stap 3

De juiste doelgerichte producten gebruiken

Kamp je met acnelittekens, pigmentvlekken of rimpels?

Het opnemen van een corrigerend product in je dagelijkse huidverzorgingsroutine na gebruik van je serum is een essentiële stap voor het bereiken van een stralende teint en het doelgericht aanpakken van jouw persoonlijke huidproblemen.

Stap 4

Hydrateren

Optimaliseer het hydratatieniveau van je huid en bescherm je huid ook tegen onzuiverheden van buitenaf met de beste vocht inbrengende crème geschikt voor jouw huidtype.

Stap 5

beschermen

Bereik het hoogste niveau van bescherming voor jouw huid terwijl je eventuele onvolkomenheden maskeert.
We hebben een revolutionaire SPF-camouflage ontwikkeld die direct na een verjongingsbehandeling zoals microneedling kan worden aangebracht.

Maskers

Niets geeft je hetzelfde gevoel van pure revitalisering als onze maskers. Gebruik ze onmiddellijk na een microneedling behandeling met de Dermapen4 en eenmaal per week als onderdeel van je reguliere huidverzorgingsroutine.

Dp Dermaceuticals CBD

Dit unieke CBD assortiment, verrijkt met cannabidiololie en extract, biedt talloze voordelen en omvat crèmes, elixers en balsems.

Accessoires

Upgrade your beauty and pampering routines at home with these luxurious and practical accessories. Just like your favourite spa, but at your place.

vind je kliniek

Zoek de dichtstbijzijnde erkende Dermapen behandelaar om een consult te boeken.
Zoeken

Bestellingen tijdens vakantieperiode

In de vakantieperiode (van 8 juli t/m 2 augustus) zullen bestellingen in onze webshop op maandag t/m woensdag worden verzonden.

Alle bestellingen die in deze periode vanaf woensdagochtend na 11.00 uur binnen komen worden de eerstvolgende maandag in behandeling genomen.

Voor dringende zaken gelieve te mailen naar info@dermapenbenelux.nl.