dermapen 4™

Dermapen 4 Microneedling Pen

Het meest ultieme en geavanceerde microneedling systeem welke uitstekende resultaten biedt voor jouw patiënten in je praktijk.

Introductie van de Dermapen 4™ Microneedling Pen

Microneedling werd revolutionair met de introductie van Dermapen’s voorgangers vanaf 2011 door deze eerste geautomatiseerde technologie. De lancering van de Dermapen 4 in 2018 zette een nieuwe standaard en maatstaf die het summum biedt voor geavanceerde en innovatief microneedling met een ongeëvenaarde zekerheid, ondersteunende service en uitstekende resultaten voor jouw klanten en patiënten. De afgelopen jaren zijn miljoenen dollars geïnvesteerd in onderzoek, ontwikkeling en modificatie van de Dermapen4 waardoor microneedling opnieuw uitgevonden is.

Vandaag de dag is de Dermapen4 wereldwijd  het meest gebruikte microneedling systeem en met meer dan 3 miljoen klinisch uitgevoerde behandelingen is het geen wonder dat zoveel patiënten en behandelaars vertrouwen op de enige echte en vertrouwde Dermapen4 behandelingen met verbluffende medische- en cosmetische resultaten.

De Dermapen4 en de bijbehorende naaldcartridges zijn voorzien van een medische Klasse IIA certificering (1434-MDD-195/2021).

Om met de Dermapen4 te mogen werken dien je minimaal gediplomeerd schoonheidsspecialiste te zijn.

De Dermapen 4™ levert het ultieme gevoel in geavanceerd microneedling en kan een verbazingwekkende 1.920 punctiekanalen per seconde creëren wat tot 104% sneller is dan alle andere microneedling systemen.

Alle functionaliteiten zoals snelheid en diepte, kunnen met een druk op de knop worden geregeld voor betrouwbare resultaten. Grotere gebieden kunnen sneller en bijna pijnloos worden behandeld met uitzonderlijke resultaten en een zeer korte downtime.

Kenmerken van de Dermapen 4™

L
Behandel Instellingen

Diepte-, snelheids- en behandelingsinstellingen met één druk op de knop.

L
Dual Power Bediening

Mogelijkheid om zowel draadloos als bekabeld te werken.

L
Digitaal Display met One-Touch Instellingen

Diepte-, snelheids- en behandelingsinstellingen met één druk op de knop.

L
Verbind met Bluetooth

7 jaar automatisch geactiveerde garantie, updates en ondersteuning.

L
Ergonomisch Design

Lichtgewicht en ergonomische handstuk voor maximaal comfort.

L
Ingebouwde RFID Naald Cartridge

Automatische kalibratietechnologie voor nauwkeurige, betrouwbare en sleepvrije naaldpenetratie.

L
Advanced Oscillating Vertical Needle Technology (AOVN™ technologie)

De naaldjes penetreren de huid 100% verticaal met hoge snelheid, precisie en veiligheid.

L
Revolutionaire 16-Naald Cartridge

De naaldjes glijden over de huid en creëren 1920 kanaaltjes per seconde voor betere resultaten en met minder pijngevoel.

L
AOVN™ Retentie Kleppen

Bereik een betere penetratie en voorkom “slepen” door de gereguleerde zuigontlasting.

Ondersteundende Marketing

Krijg meer patiënten in jouw praktijk door vermelding op onze “Clinic Finder”.

Anti Contamination Management

Veilig behandelen voor jezelf en je patient.

7  jaar volledige garantie

Een geruststellende gedachte voor jouw investering. 7 jaar volledige en overdraagbare garantie, inclusief onderdelen en arbeid.

Waarom kiezen voor de Dermapen 4™

N

Scar Treatment Instelling

Diepte instelling tot maar liefst 3 mm met automatische kalibratie van snelheid en diepte specifiek voor behandeling van stug littekenweefsel.

N

Revolutionaire 16-Naald Cartridge

16 miniscule 33 Gauge naaldjes gemaakt van chirurgisch staal glijden soepel en snel over de huid en creëren hierdoor 1920 microkanaaltjes per seconde voor betere resultaten met minder pijngevoel.

N

Dual Power Bediening

Geniet van de mogelijkheid om zowel draadloos met behulp van speciale Lithium batterijen of met een stroomsnoer te werken.

N

Ingebouwde RFID Naald Cartridge

Automatische kalibratietechnologie voor nauwkeurige, betrouwbare en “sleepvrije” naaldpenetratie.
N

Gepatenteerde AOVN™ technologie

Bereik een betere penetratie en voorkom beschadigingen aan de huid door de 100
% zekerheid van verticale penetratie van de naaldjes.

N

Digitaal Display met "One-Touch" behandelinstellingen

Stel diepte-, snelheids- en behandelingsinstellingen met één druk op de knop in.

N

Ergonomisch Design

Het lichtgewicht en ergonomische handstuk heeft een “easy-grip” mechanisme voor maximaal comfort tijdens de behandeling.

N

Bluetooth Connectiviteit

Geautomatiseerde updates, calibratie en ondersteuning via de Bluetooth connectie van de Dermapen4 met de DermapenWorld app.

N

Advanced Oscillating Vertical Needle™ (AOVN) technologie

De 33 Gauge naaldjes penetreren de huid met een 100% verticale op- en neergaande beweging, dit uiterst veilig, met hoge snelheid  en precisie.

De Dermapen4 technologie heeft aanzienlijke voordelen ten opzichte van dermal-rolling en fractionele laserbehandelingen vanwege het minimale trauma aan de huid van uw patiënt. De Dermapen4 microneedling behandeling geeft de huid de kans om meer moeite te doen om de aandoening zelf te bestrijden, in plaats van eventuele nevenschade veroorzaakt door de behandeling.

Maximaal Resultaat. Minimaal Trauma.

Anti-Aging

Microneedling behandelingen met de Dermapen4 stimuleren de natuurlijke genezingsreactie van de huid om de productie van collageen en elastine te verhogen met als resultaat minder rimpels en fijne lijntjes.

Pigmentatie

Pigmentatie

In tegenstelling tot sommige laserbehandelingen vermijdt de Dermapen4 microneedling behandeling het risico op verbranding en hypopigmentatie risico’s, terwijl het een geoptimaliseerde celfunctie bevordert.

vergrote poriën

Grove poriën

Een microneedling behandeling met de Dermapen4 stimuleert de huid om nieuw collageen aan te maken waardoor de vergrote poriën kleiner worden.

Littekens

Littekenweefsel

De Dermapen 4 is het enige micronaald systeem met een speciale littekeninstelling en bijbehorende protocollen voor de aanpak van alle soorten littekensweefsel, inclusief acnelittekens.

striae

Striae

Veel behandelaars en patiënten beweren dat Dermapen™ behandelingen effectiever zijn dan andere methoden bij het behandelen van striae.

Acne en puistjes

Acne

Dermapen4 behandelingen verbeteren zichtbaar het uiterlijk van de problematische huid, comedonen en ook van actieve acne.

Voor- en na resultaten Dermapen 4 behandelingen

Met meer dan 3 miljoen Dermapen4 behandelingen die inmiddels wereldwijd zijn uitgevoerd
kunt u erop vertrouwen dat Dermapen behandelingen jouw huidprobleem kan oplossen.

Schuif met de pijlen om voor- en na resultaten te zien.

VoorNa
VoorNa
VoorNa
VoorNa
VoorNa
VoorNa
VoorNa
VoorNa
VoorNa
VoorNa
VoorNa
VoorNa

Dermapen 4™

Er is gewoonweg geen vergelijking met de Dermapen 4; het is het meest geavanceerde microneedling systeem dat momenteel verkrijgbaar is. Als het eerste digitale microneedling systeem ter wereld combineert de Dermapen4 bluetooth, RFID, dual power en turbo-cut batterijsystemen om de snelste microneedling behandeling ter wereld te bieden. Sneller betekent hier meer comfort en superieure en snelle resultaten. Met een speciale diepte instelling van 3 mm specifiek voor behandeling van littekenweefsel en daarbij een automatische kalibratie van snelheid en diepte, kun je het uiterlijk van atrofische en hypertrofische littekens zichtbaar verminderen. Om met de Dermapen4 te mogen werken dien je minimaal gediplomeerd schoonheidsspecialiste te zijn.

N

Minimale pijnbeleving voor patiënt

N

De enige microneedling pen met een instelling voor littekenweefsel

N

16-naaldcartridge met AOVN technologie

N

Genereert 1920 micro kanaaltjes per seconde

N

Digitaal instelbare diepte van 0.2mm – 3.0mm (max)

N

Geen infectiegevaar of bijwerkingen door  Anti-Contamination Management

N

Lichtgewicht, makkelijk te gebruiken, dual power mogelijkheid

N

ISO13485 en medische Klasse IIA CE certificering

Meer van Dermapen

Meer multifunctionele Dermapen systemen.
Bescherm jezelf en je patiënten met de hygiëneprotocollen en ACM producten.

wat is microneedling?

Lees alles over wat microneedling is, wat de voordelen zijn, wanneer je resultaat ziet en wat je precies kunt verwachten.

Dp Dermaceuticals™

Synergie van oplossingen

Als je onze procedures en producten combineert, haal je er nog meer uit. Ontdek wat je kunt verwachten van het opvallende huidverzorgingssysteem van Dermapen.

Dp Dermaceuticals™

Anti-Contamination Management™

Jouw veiligheid en die van je patiënten zijn belangrijk voor ons. Voer de Dermapen behandelingen uit in een steriele omgeving met behulp van ons assortiment zogeheten ACM producten.

Dp Dermaceuticals™ 

De ontwikkeling van de DP Dermaceuticals™ producten reflecteert onze betrokkenheid bij het verbeteren van de huid.
De DP Dermaceutical producten zijn ontwikkeld over meerdere decennia in samenwerking met leidende dermatologen, doctoren en artsen van over de hele wereld. Op deze manier hebben onze experts en ontwikkelaars echte affiniteit met de huid kunnen creëren.

Dp Dermaceuticals™

© Dermapen Benelux – Odara BV | All rights reserved

Met gecreëerd door Anita Faber