Dermapen HOME™

Dermapen HOME™

Test 5 5
(5/5)

33 beoordelingen

De beste huidresultaten worden bereikt met de hulp van professionals. Dermapen HOME™ wordt uitsluitend verkocht via onze geautoriseerde behandelaars. Vind een kliniek bij u in de buurt en maak nu een afspraak.

LET OP: Aanschaf van de Dermapen Home Kit is enkel mogelijk wanneer je minimaal Level 2 van onze Dermapen Academy hebt voltooid én na het volgen van onze gratis Dermapen Home Skin Coach training!

Verjong je huid met Dermapen HOME™.
Dermapen HOME™ is een volledig veilig en eenvoudig te gebruiken
microneedlingapparaat voor thuisgebruik.
Het is bewezen dat Dermapen HOME™ de verschijning van 
rimpels , pigmentvlekken , problematische huid inclusief acne , open poriën , ongelijkmatige huidtextuur, rosacea en meer zichtbaar vermindert.

Laat je huidprobleem behandelen door een Dermapen-expert.

PRODUCTINFORMATIE

Gebrek aan collageen en elastine is een belangrijke oorzaak van huidproblemen, en beide nemen aanzienlijk af met de leeftijd en andere omgevingsfactoren. Dermapen HOME stimuleert de natuurlijke collageenproductie door vlekkeloze en precieze fractionele micro-verwondingen in je huid te creëren, vrijwel zonder pijn. Dit proces stimuleert de natuurlijke genezingsreactie van je huid, waardoor het oppervlak wordt vernieuwd en je een heldere, jeugdigere teint krijgt.

Deze micro-wondjes fungeren ook als kanalen, waardoor de actieve ingrediënten in het door jou gekozen Dp Dermaceuticals™ Meso-Glide™ serum of crème dieper in de huid kunnen doordringen. Uit tests is gebleken dat deze microkanalen maar liefst 80% meer actuele voedingsstoffen naar je huid transporteren. Het resultaat is een intense verjonging en werkelijk merkbare resultaten. Dermapen HOME is de beste aanvulling voor de klinische behandelingen van Dermapen .

Belangrijkste voordelen:

 • Herstel fijne lijntjes en rimpels door de huid voller en steviger te maken
 • Verzacht en verfijnt oneffenheden in de huidtint, zoals pigmentvlekken, donkere kringen onder de ogen en ouderdomsvlekken
 • Verminder zichtbaar acne, puistjes, poriën en roodheid
 • Geniet van weinig tot geen ongemak dankzij verticaal inbrengen van naalden (AOVN™-technologie)
 • Probleemloze, snoerloze, snelle en effectieve behandelingen waarbij er per seconde 1920 microkanaaltjes worden gegenereerd.
 • Ga door met je dag met minder downtime
 • Absorbeer tot 80% meer actuele voedingsstoffen in je huid voor grotere voordelen
HOE TE GEBRUIKEN
Dermapen HOME-behandelingen zijn snel, comfortabel en leveren zichtbare resultaten op na slechts één sessie in het gemak van je eigen huis. Ervaring met microneedling is niet nodig!
Na de eerste installatie, instructies voor wekelijks gebruik:
 1. Reinig je huid en handen grondig met
 2. Dp Dermaceuticals- reinigers , exfoliators en Anti-Contamination Management™ (ACM)-producten.
 3. Breng de Meso-Glide aan, een serum of crème die ervoor zorgt dat Dermapen HOME soepel over je huid glijdt en voedingsstoffen en actieve stoffen diep in de huid aflevert. Dit kan Dp Dermaceuticals HYLA ACTIVE™ alleen zijn, of je kunt specifieke problemen aanpakken door HYLA ACTIVE te mengen met onze andere serums en correctoren. Breng het product gaandeweg aan op één sectie tegelijk om te voorkomen dat het product uitdroogt.
 4. Haal een steriele naaldcartridge uit de verpakking en plaats deze voorzichtig in Dermapen HOME. Draai vervolgens een kwartslag met de klok mee om hem veilig op zijn plaats te vergrendelen.
 5. Schakel je Dermapen HOME-apparaat in.
 6. Stel de snelheid en het niveau in naar jouw persoonlijke voorkeur.
 7. Laat de Dermapen HOME-tip in een gelijkmatige en ritmische beweging over de huid glijden. Begin met op en neer, dan van links naar rechts en tenslotte diagonaal om ervoor te zorgen dat het gebied grondig en gelijkmatig wordt behandeld. Herhaal dit voor alle secties die je wilt behandelen.
 8. Upgrade je behandeling met een 3D HYLA ACTIVE MASK™ of Dp Dermaceuticals LED™ FACE  om je huid te kalmeren en verder te voeden.
 9. Beëindig je behandeling met Dp Dermaceuticals VITAMIN RICH REPAIR™ en de gewenste kleur COVER RECOVER™ .

Om onmiddellijke, langdurige resultaten te bereiken:

 • Gebruik tussen kliniekbezoeken door om de resultaten van professionele Dermapen-behandelingen te verbeteren.
 • Wacht tot je huid hersteld is van een klinische behandeling voordat je Dermapen HOME gebruikt (meestal 7-10 dagen).
 • Gebruik wekelijks totdat je de gewenste resultaten bereikt en vervolgens maandelijks of indien nodig voor onderhoud.
 • Combineer met Dp Dermaceuticals -producten voor optimale resultaten.
 • Richt je op probleemgebieden zoals fijne lijntjes rond de lippen en fronslijnen .
 • Kan ook worden gebruikt op de nek, het decolleté, handen, knieën, voeten of waar dan ook waar jij denkt dat een boost van collageen en verjonging nodig is.

Ontvang de gratis gedetailleerde stapsgewijze Dermapen HOME-gids:

>> DOWNLOAD DE HANDLEIDING <<

PRESTATIE-INGREDIËNTEN
De revolutionaire Advanced Oscillating Vertical Needling (AOVN™)-technologie zorgt ervoor dat de naalden verticaal binnenkomen, waardoor vlekkeloze micro-verwondingen ontstaan, minder schade en pijn worden veroorzaakt en de uitvaltijd aanzienlijk wordt verminderd.
 • 4 naaldniveau-instellingen, die eenvoudig kunnen worden aangepast
 • 4 snelheidsopties van niveau 1 bij 80 toeren per seconde tot niveau 4 bij 110 toeren per seconde
 • Naaldbeschermers en steriele wegwerpnaaldcartridges bieden het volgende niveau in huidveiligheid
 • Het draadloze ontwerp is perfect voor op reis. Wordt geleverd met een USB-batterijlader
Versnel je resultaten met

COVER RECOVER

CBD ELIXER

ANTI-VERUOUDERING STARTERPAKKET

DP DERMACEUTICALS LED MASKER

Vaak meegekocht

CLINIPREP

MY DERMAPEN NAALDCARTRIDGES

HYLA ACTIVE

TRI PHASE CLEANSER

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voor ik resultaat zie?
Probeer minimaal 4 tot 8 behandelingen uit te voeren, met een tussenpoos van 7 tot 10 dagen. U zult merken dat de resultaten aanzienlijk verbeteren bij frequent en herhaald gebruik. Sommige huidproblemen zullen merkbaar verbeteren na slechts 1 of 2 behandelingen, maar bij andere kan het wat langer duren. Nadat de gewenste resultaten zijn bereikt, kunnen onderhoudsbehandelingen nodig zijn. Dit betekent dat u uw Dermapen HOME elke 1 à 2 maanden gebruikt, afhankelijk van uw leeftijd, levensstijl of huidconditie.
Voor de beste resultaten raden wij aan Dermapen HOME te gebruiken als aanvulling op professionele micronaaldprocedures in een kliniek.
Doet het pijn?
Een van de grootste voordelen van Dermapen HOME is dat het zo comfortabel is dat u geen verdovende crème nodig heeft. Dankzij de AOVN-technologie dringen de naalden met constante verticale druk door uw huid, wat resulteert in minder pijn en hersteltijd.
Dermapen HOME-naalden zijn verstelbaar tussen niveau 1 en 4. Het is veilig en effectiever om de huid op het hoogste niveau te behandelen, als u dat prettig vindt. Kalmeer eventuele roodheid of irritatie na uw procedure met Dp Dermaceuticals LED FACE of Dp Dermaceuticals nazorgproducten zoals COVER RECOVER™.
Werkt het ook voor een met littekens bedekte huid?
Voor littekens raden wij u aan een kliniek te bezoeken , omdat voor de behandeling van dit type huidweefsel een diepere naalddiepte nodig is. Dermapen HOME is een fantastische oplossing voor tekenen van veroudering , acne en puistjes , ongelijkmatige teint en roodheid met een veilige maximale naalddiepte van 0,5 mm.
Is Dermapen HOME dezelfde als degene die in een salon wordt gebruikt?

Nee, de Dermapen-apparaten die in klinieken worden gebruikt, kunnen dieper gaan dan de Dermapen HOME-apparaten omdat ze worden bediend door getrainde professionals. De Dermapen HOME is het perfecte apparaat voor thuis, waarmee u effectief en snel echte resultaten krijgt zonder risico op bijwerkingen. Met naalden die tussen 0,1 mm en 0,5 mm werken, is het veilig om te gebruiken zonder risico op huidbeschadiging of infectie.

Om de beste resultaten voor uw huid te krijgen, raden wij regelmatige professionele microneedling-behandelingen aan, aangevuld met het gebruik van Dermapen HOME en Dp Dermaceuticals thuis.

Is Dermapen HOME effectief, ondanks dat het op geringere diepte werkt?
Dermapen HOME is ontworpen om volkomen veilig te zijn voor thuisgebruik en tegelijkertijd de bewezen resultaten te leveren waar we op vertrouwen. Als u diepgaandere behandelingen uitvoert zonder training en niet in een steriele klinische omgeving, loopt u het risico op infecties en bijwerkingen.
Het is aangetoond dat diepte NIET de belangrijkste factor is als het gaat om het bereiken van uitstekende microneedlingresultaten. Als u uzelf elke 7-10 dagen thuis behandelt met Dermapen HOME op deze instelbare oppervlakkige diepten, krijgt u verbazingwekkende, zichtbare resultaten. Onze AOVN-technologie, gecombineerd met het krachtige veermechanisme dat de ongelooflijk fijne en scherpe naalden op het beloofde niveau in de huid stuwt, maakt Dermapen HOME tot het hoogste kwaliteit thuisapparaat dat beschikbaar is.
We garanderen ook het echte naaldniveau door middel van strenge tests. Het heeft geen zin om een ​​bepaalde naaldlengte te hebben als het mechanisme niet de kracht heeft om deze effectief in de huid te duwen. Dermapen Home levert consistent echte resultaten, veilig.
Wat is een Meso-Glide?

Onze Meso-Glides zijn de producten die u plaatselijk aanbrengt om de Dermapen moeiteloos over uw huid te laten bewegen. Tijdens het microneedlingproces worden de actieve ingrediënten in uw huid geïnjecteerd (genaald) voor een betere opname en superieure resultaten.

Je moet voorzichtig zijn als je producten in je huid prikt. Onze actieve Meso-Glide-combinaties hebben bewezen protocolresultaten. Ze worden door duizenden beoefenaars over de hele wereld aanbevolen voor veilige infusie van actieve ingrediënten in de huid zonder risico op negatieve bijwerkingen.

Kan ik dit product retourneren?

Ja, we willen dat u zich volledig zelfverzekerd voelt bij elke stap van uw huidreis bij ons.

Ons retourbeleid geeft u 30 dagen de tijd om online gekochte producten te retourneren. Als u van gedachten verandert, stuurt u de ongeopende producten terug en regelen wij een terugbetaling (minus verzend- en administratiekosten).

Ik heb een andere vraag over dit product en wil graag met een expert spreken

Wij praten graag over uw huid! Neem vandaag nog contact met ons op om met een expert te spreken.

Klantervaringen

Geweldig product voor thuis

Geweldig product voor thuis needlen, erg handig en kosteneffectief. Heeft drastisch geholpen met mijn littekens, pigment vlekken en acne. Erg onder de indruk 🙂

Kim P.

Ik ben dol op mijn Dermapen HOME

Ik gebruik het ongeveer maandelijks – met het dermapen hyla active serum, en daarna gebruik ik het hyla active mask. Ik ben zo blij dat ik het heb gekocht, omdat we zo vaak in lockdown zijn geweest, dus ik kon thuis doorgaan met microneedling, ook al waren alle salons gesloten. Het maakt mijn huid daarna heel strak, glad en helder. het ziet er zo verfrist en gezond uit. Raad het ten zeerste aan.

Andrea G.

Makkelijk te gebruiken

Geweldig product! Gemakkelijk te gebruiken, intuïtief. De volgende dag was mijn gezicht egaler, helderder en met een frisse, schone uitstraling. Na een paar dagen zag ik de zwarte stippen en andere ”onvolkomenheden” de oppervlakte bereiken. Fijn om te weten dat ook de diepere lagen van de huid worden gereinigd. Het vitaminerijke reparatieserum hielp enorm bij de nabehandeling en bood hydratatie en bescherming.

Alina B.

vind je kliniek

Zoek de dichtstbijzijnde erkende Dermapen behandelaar om een consult te boeken.
Zoeken

Bestellingen tijdens vakantieperiode

In de vakantieperiode (van 8 juli t/m 2 augustus) zullen bestellingen in onze webshop op maandag t/m woensdag worden verzonden.

Alle bestellingen die in deze periode vanaf woensdagochtend na 11.00 uur binnen komen worden de eerstvolgende maandag in behandeling genomen.

Voor dringende zaken gelieve te mailen naar info@dermapenbenelux.nl.