DERMAPEN BEHANDELING grove poriën

Pak grove poriën aan

Grove poriën kunnen je huid een ongelijkmatige textuur geven die zelfs make-up niet kan verbergen. De Dermapen4™ behandeling voor grove poriën is effectief in het verminderen van de verschijning van deze veel voorkomende cosmetische klacht. Het resultaat is een onweerstaanbaar gladde en vlekkeloze huid.

Verfijn je grove poriën

Grove of vergrote poriën zijn een veelvoorkomend huidprobleem, vooral als je acne of mee-eters hebt gehad en zijn meestal beter zichtbaar op de neus, wangen en kin. Het goede nieuws is dat een Dermapen4™ behandeling een effectieve en veilige methode is om grove poriën merkbaar te verminderen en een gladde, stralende huid te creëren.

Voor, tijdens en na je microneedling behandeling kun je de verjonging van uw huid ondersteunen met een op maat gemaakte huidverzorgingsadvies met behulp van de DP Dermaceuticals™ producten. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om in harmonie te werken met regeneratieve behandelingen en uw huid voor uitzonderlijke resultaten.

Dermapen4 behandeling van grove poriën

Klinische Procedure

Professionele microneedling met een Dermapen 4™ werkt om grove poriën te minimaliseren door duizenden onberispelijke microverwondingen in het oppervlak van je huid te creëren. De natuurlijke wondgenezingsreactie van de huid wordt geactiveerd waardoor nieuw collageen wordt geproduceerd en gedistribueerd, de vergrote poriën voller en strakker worden en ze effectief kleiner lijken.

Dermapen 4 is wereldwijd marktleider op het gebied van micro needling en dit komt niet alleen vanwege de superieure resultaten die ermee behaalt worden maar ook vanwege de snelle en vrijwel pijnloze behandeling.

Behandel Protocollen

Tijdens een klinisch consult zal jouw geautoriseerd behandelaar je adviseren hoeveel behandelingen je nodig hebt om je poriën te minimaliseren en hoe lang je tussen elke behandeling moet wachten. Elke Dermapen4 behandeling is afgestemd op individuele huidproblemen maar wordt geleid door de bewezen Dermapen protocollen om uitstekende resultaten te behalen.

Wat te verwachten

4

Behandelingen

6

Weken tussen de behandelingen

Voor optimale resultaten

clr foam cleanser

Deze CLR Foam Cleanser™ is speciaal ontwikkeld voor de problematische huid en reguleert de talgproductie, minimaliseert de poriën en helpt P-acnebacteriën te doden. Deze kalmerende en verfrissende reiniger herstelt het evenwicht van de vettige, gecombineerde of acne-huid.

SSS Roller

Verstevig en verbeter uw teint met onze luxe blauwe “Stimulating Sodalite Stone” (SSS) gezichtsroller. Verbeter de effectiviteit van uw dagelijkse routine door de bloedsomloop te bevorderen en de verjonging van de huidcellen te stimuleren.

Dermapen4 behandeling grove poriën Voor & Na

Wil jij ook weer een onweerstaanbaar gladde huid?
Met wereldwijd meer dan 3 miljoen Dermapen4 behandelingen, kun je zelf zien dat het werkt.

Schuif met de pijlen om de voor/ na resultaten te zien.

VoorNa
VoorNa
VoorNa