DERMAPEN4 BEHANDELING TATOEAGE VERWIJDERING 

Tatoeages hoeven niet permanent te zijn

Heb je spijt van een tatoeage en wil je hem eigenlijk laten verwijderen? In tegenstelling tot lasers kun je met de Dermapen4 ™ in combinatie met de Tattoff module alle kleuren en pigmenttinten verwijderen. Herstel je huid met deze effectieve methode voor tatoeageverwijdering.

Verwijder alle ongewenste tatoeages op een natuurlijke manier

Met de Dermapen4 behandelingen kunnen hele tatoeages of delen van een tatoeage verwijderd worden, maar ook permanente make-up op bijvoorbeeld de wenkbrauwen of lipkleurtatoeages.

 Deze behandeling genereert sneller resultaten dan andere methoden omdat de gepigmenteerde huid slechts één keer per behandeling wordt behandeld. Uiteraard wordt niet de hele tatoeage in één keer verwijderd. Deze methode wordt toegepasst met behulp van de DP Dermaceuticals Tattoff Activator™, een gepatenteerde vloeistof die in de huid wordt gebracht  met behulp van een speciale “Pinpoint 7 Needle Cartridge”.

 In tegenstelling tot laserverwijdering waarbij pigmentingrediënten worden afgebroken en het risico aanwezig is dat deze in kritieke organen van het lichaam terecht komen, gebruikt de Dermapen Tattoo Removal het natuurlijke genezingsproces van het lichaam waarbij een korstje wordt gevormd waardoor het tatoeagepigment fysiek optrekt. Zodra het korstje los van de huid komt verdwijnt ook de ongewenste kleur.

Dermapen4 behandeling tatoeage verwijdering

Klinische Procedure

Dermapen4 behandelingen voor het verwijderen van tatoeages kunnen alleen worden uitgevoerd door een professional in een kliniek. Na lichte exfoliatie van de huid wordt een veilige, op basis van poly melkzuur ontwikkelde vloeistof in het tatoeagepigment geneedled met behulp van een speciale naald die op de Dermapen 4™ is aangebracht. Deze vloeistof breekt het inktpigment af en er vormt zich een korstje op het behandelde gebied. Wanneer het korstje los komt, komt het pigment mee, waardoor een heldere, roze huid te zien zal zijn.

Dermapen4 behandelingen voor het verwijderen van tatoeages vereisen minder sessies en zijn veel minder pijnlijk dan laserbehandelingen.

Behandel Protocollen

Het aantal benodigde behandelingen wordt bepaald tijdens je eerste consult. Een verscheidenheid aan factoren, waaronder huidtype, hoe oud is de tatoeage, je leeftijd, de hoeveelheid pigment, de locatie van de tatoeage, worden overwogen. Over het algemeen vereist een tatoeage die iets groter is dan de palm van je hand (12,5 cm x 12,5 cm) tussen de 4 en 5 behandelingen.

Versnel je resultaten

Tussen de behandelingen is een periode van 8 weken nodig om de huid de tijd te geven om te genezen. Een tatoeage die 4 behandeling nodig heeft, duurt dus minimaal 32 weken voordat de tatoeage verwijderd is. Zodra het korstje los is gekomen, wordt dagelijks gebruik van DP Dermaceuticals Ssscar™ aanbevolen voor de meest optimale resultaten.

Wat te verwachten

8

Weken tussen de behandelingen

Voor optimale resultaten

brite lite

Stop pigmentatie. Zoals de naam al doet vermoeden, verheldert en verlicht deze Brite Lite™ de tekenen van een ongelijkmatige teint. Dit veelzijdige en verhelderende serum is geschikt voor gebruik bij melasma, zon of ouderdomsvlekken en post-inflammatoire hyperpigmentatie.

MICRO DERM EXFOLIANT

Deze Micro Derm Exfoliant™ bevat bamboe-extract dat rijk is aan silica en zuivert, verheldert en reinigt de huid snel en zorgt voor een frisse en gezonder ogende teint. Onze kenmerkende gezichtsexfoliant verwijdert dode huidcellen voor een stralende teint. Laat alle huidtypes schoon en fluweelzacht aanvoelen.

Dermapen4 behandeling tatoeage verwijdering Voor & Na

Spijt van je tatoeage?
Met wereldwijd meer dan 3 miljoen Dermapen4 behandelingen, kun je zelf zien dat het werkt.

Schuif met de pijlen om de voor/ na resultaten te zien.

Behandeling 1

VoorNa

Behandeling 2

VoorNa

Behandeling 3

VoorNa