DERMAPEN4 BEHANDELING striae

Ervaar hoe je striae vervaagt

Striae kan iedereen op elk moment treffen. Vaak wordt striae ten onrechte beschouwd als permanente littekenweefsel dat niet behandeld kan worden. Je kunt echter deze veelvoorkomende storende littekens verminderen met Dermapen 4™ behandelingen en weer genieten van een gladdere huid.

Pak striae doeltreffend aan

Meestal presenteert striae zich als rode of blauwe lijnen voordat ze vervagen in wit, zilver of bruin weefsel. Striae wordt veroorzaakt door een groeispurt, zwangerschap, snelle gewichtstoename of -verlies en zelfs door sommige soorten van steroïde medicatie.

 De Dermapen4 behandelingen stimuleren de aanmaak en distributie van nieuw collageen om het litteken van de striae te remodelleren en het uiterlijk ervan sterk te verminderen. Veel behandelaars en patiënten hebben beweerd dat behandelingen met de Dermapen4 veel effectiever zijn dan andere traditionele methoden om striae te verminderen, zoals laser of oppervlakkige crèmes.

Dermapen4 behandeling van striae

Klinische Procedure

De Dermapen4 behandeling is een populaire behandeling voor het verminderen van striae voor zowel ouder als nieuw littekenweefsel. Met een speciale littekeninstelling (SCAR) kan de professionele Dermapen 4™ tot een diepte van maar liefst 3 mm gaan. De 1.920 microkanalen die elke seconde worden gecreëerd maken hierbij bestaand vezelig weefsel effectief los en breken het af en bevorderen de productie van nieuw collageen voor een gladdere, stevigere en vernieuwde huid.

U zult versteld staan hoe snel de Dermapen4 over de huid beweegt zodat zelfs grotere gebieden, zoals de buik of dijen, snel en vrijwel pijnloos kunnen worden behandeld.

Behandel Protocollen

Tijdens een klinisch consult zal de frequentie en duur van je Dermapen4 behandeling bepaalt worden, uiteraard volgens onze geavanceerde protocollen. Jouw geautoriseerd behandelaar zal de voor littekenweefsel speciaal ontwikkelde DP Dermaceuticals™ producten gebruiken als een Meso-Glide™ cocktail, waarbij herstellende actieve stoffen effectief worden ingebracht in de huid om de striae te behandelen en te vervagen.

Wat te verwachten

4-6

Behandelingen

6

Weken tussen de behandelingen

Voor optimale resultaten

retinal active

Deze krachtige oplossing bevat de hoogste vorm van retinoïde die zonder recept verkrijgbaar is, retinaldehyde (vitamine A). De Retinal Active is een liftende gezichtscrème die je niet mag missen en die herstellende en verjongende eigenschappen combineert met anti-aging antioxidanten. Gebruik hem ’s avonds op een gemengde, verouderde, of gepigmenteerde huid.

Dermapen4 behandeling van striae Voor & Na

Wil jij ook striaevrij zijn?
Met wereldwijd al meer dan 3 miljoen Dermapen4 behandelingen, kun je zelf zien dat het werkt.

Schuif met de pijlen om de voor/ na resultaten te zien.

VoorNa
VoorNa
VoorNa