DERMAPEN BEHANDELING rosacea

Kalmeer en zuiver je rosacea

De eerste tekenen van rosacea beginnen vaak bij je neus en gaan dan vervolgens meestal naar je wangen en zelfs je voorhoofd of kin. De Dermapen 4™ behandelingen kunnen deze veelvoorkomende symptomen minimaliseren en je helpen een egalere teint te krijgen.

Kalmeer roodheid en voel je zelfverzekerd

Er zijn 3 soorten rosacea die in symptomen variëren van rood erytheem tot papels en puisten en zelfs een verdikking van de huid.

Hoewel er geen bekende remedie is voor rosacea, kunnen Dermapen4 behandelingen het optreden van veelvoorkomende symptomen met succes minimaliseren door de aanmaak van bloedvaten te normaliseren (bekend als angiogenese) en regulerende groeifactoren vrij te geven.

Dermapen behandelingen verhogen ook de integriteit van de 2 lagen van uw huid (dermis en epidermis) om de dichtheid en veerkracht te vergroten. Roodheid wordt zichtbaar minder en de teint voelt evenwichtiger en minder reactief aan.

Dermapen4 Behandeling rosacea

Klinische Procedure

Jouw eerste stap is een klinisch consult waarbij jouw geautoriseerd Dermapen behandelaar zal bepalen hoeveel behandelingen en met welke tussenpozen je nodig hebt om je rosacea-symptomen te verminderen. De Dermapen 4™ creëert onberispelijke, vrijwel pijnvrij microkanalen die de zelf verjongende functie van de huid activeren. Naarmate je huid geneest bevordert het de productie van collageen om het weefsel opnieuw te verdichten en te versterken. Haarvaatjes worden versterkt en hun netwerken worden beter gereguleerd voor een zichtbaar helderder en verjongd effect, waarbij de storende roodheid snel zal afnemen.

Behandel Protocollen

Jouw geautoriseerde Dermapen behandelaar werkt conform de reeds klinisch bewezen Dermapen protocollen om je de beste resultaten voor de behandeling van rosacea te geven. Je wordt geadviseerd over welk DP Dermaceuticals™ product er gebruikt zal moeten worden als Meso-Glide™ (cocktail), waarbij veilig krachtige en doelgerichte actieve ingrediënten dieper in je huid worden gebracht voor het optimale resultaat bij de behandeling van jouw huidprobleem.

Wat te verwachten

4-6

Behandelingen

6-8

Weken tussen de behandelingen

Voor optimale resultaten

skin veneer

Houd vocht vast en bescherm je huid tegen onzuiverheden van buitenaf met Skin Veneer™. Deze zorgvuldig uitgebalanceerde vocht inbrengende crème bevat een mix van peptiden, eiwitten, plantaardige ingrediënten en cholesterol die de natuurlijke barrièrefunctie van uw huid nabootsen voor een superieure bescherming. Het biedt een welkome boost van hydratatie voor de huid die is aangetast door veroudering, gevoeligheid, xerose, dermatitis of eczeem.

ANTIOXIDANT COCKTAIL

Deze voortreffelijke mix van antioxidanten werkt als een milieuschild en beschermt tegen aanvallen van vrije radicalen als gevolg van zowel natuurlijke- als omgevingsfactoren. De DP Dermaceuticals Antioxidant Cocktail™ is uw onmisbare serum om de tekenen van veroudering aan te pakken, je huidskleur te verhelderen en de slapper wordende huid weer strakker te maken.

TRI-PHASE CLEANSER

Deze revolutionaire transformatietechnologie houdt vocht vast in je huid terwijl make-up en onzuiverheden worden verwijderd. Als water wordt toegevoegd, verandert het op je gezicht van een balsem in een gel en vervolgens in een “milk”. Deze milde gezichtsreiniger is geschikt voor gebruik op de normale, gecombineerde en droge huid en vermindert de zichtbare tekenen van veroudering, pigmentatie en uitdroging.

Dermapen4 behandeling van Rosacea Voor & Na

Wil je de roodheid van je rosacea kalmeren?
Met wereldwijd meer dan 3 miljoen Dermapen4 behandelingen, kun je zelf zien dat het werkt.

Schuif met de pijlen om de voor/ na resultaten te zien.

VoorNa
VoorNa
VoorNa