DERMAPEN4 BEHANDELING pigmentatie

Herstel pigmentatie voor een egale teint

Heb je last van ongewenste ouderdomsvlekken, sproeten, donkere vlekken of melasma? De Dermapen 4™ behandelingen voor pigmentatie geven je de mogelijkheid om dit probleem aan te pakken met als resultaat een gladde, egale teint.

Vervaag donkere vlekken, pigmentatie of melasma

Pigmentatie treedt op wanneer overtollig melanine (huidpigment) wordt gestimuleerd en ongelijkmatig is afgezet. De Dermapen4 behandelingen zijn zeer effectief voor het behandelen van deze ongewenste pigmentatie. De behandeling is voor alle huidtypes, maar is specifiek geschikt voor de donkere huidskleuren, waar laserbehandelingen misschien niet de veiligste optie zijn vanwege verdere pigmentatierisico’s en huidbeschadigingen.

Het kiezen van de juiste huidverzorging verbetert uw resultaten. Producten zoals Brite Lite™ en Antioxidant Cocktail™ uit het DP Dermaceuticals™ huidverzorgingsassortiment zitten boordevol pigmentatie “balancers” om een ongelijkmatige teint te reguleren. Bescherm jezelf altijd tegen verdere pigmentatie door de Cover Recover™ met SPF30 te gebruiken, ook in de winter en op regenachtige dagen.

Dermapen4 Behandeling pigmentatie

Klinische Procedure

Duizenden minuscule fractionele microkanaaltjes worden in je huid gecreëerd met behulp van de Dermapen 4™ om een meer evenwichtige en genormaliseerde cellulaire functie te bevorderen met gereguleerde melanineproductie. Omdat melanocyten (pigment producerende cellen) direct worden aangevallen, stimuleert een Dermapen4 behandeling het genereren van een gelijkmatige teint met als resultaat een glad en stralend uiterlijk.

Elk van de 33 Gauge chirurgische naaldjes in de Dermapen 4 cartridge is ultrafijn en beweegt zo snel dat het weinig ongemak tijdens de behandeling veroorzaakt. De snelheid van de Dermapen4 betekent daardoor ook dat jouw behandeling voorbij is voordat je het weet, zodat je na de behandeling al snel kunt gaan genieten van een kalmerend Brite Lite 3D Sculptured masker terwijl je huid begint te transformeren.

Behandel Protocollen

Jouw geautoriseerd Dermapen4 behandelaar zal je adviseren hoeveel behandelingen er nodig zijn om jouw pigmentatie te gaan behandelen. De Dermapen4 behandelingen worden uitgevoerd volgens de inmiddels bewezen Dermapen protocollen en kunnen tegelijkertijd andere problemen aanpakken, zoals acne of tekenen van veroudering. Onze protocollen omvatten een voor jou op maat gemaakte Dp Dermaceuticals huidverzorgingsadvies om de beste resultaten voor jouw huidprobleem te bereiken

Wat te verwachten

3-6

Behandelingen

2-4

Weken tussen de behandelingen

Voor optimale resultaten

anti oxidant cocktail

Deze voortreffelijke mix van antioxidanten werkt als een beschermend schild en beschermt daardoor tegen aanvallen van vrije radicalen als gevolg van zowel natuurlijke- als omgevingsfactoren. Dp Dermaceuticals Antioxidant Cocktail™ is uw onmisbaar serum om de tekenen van veroudering aan te pakken, de huidskleur te verhelderen en de verslapte huid weer strakker te maken.

Brite lite

Stop pigmentatie. Zoals de naam al doet vermoeden, verheldert en verlicht de Brite Lite™ het uiterlijk van een ongelijkmatige teint. Dit veelzijdige verhelderende serum is geschikt voor gebruik op melasma, zon- of ouderdomsvlekken en post-inflammatoire hyperpigmentatie.

Dermapen4 behandeling pigmentatie Voor & Na

Wil je een meer egale teint?
Met wereldwijd meer dan 3 miljoen Dermapen4 behandelingen, kun je zelf zien dat het werkt.

Schuif met de pijlen om de voor/ na resultaten te zien.

VoorNa
VoorNa
VoorNa