DERMAPEN BEHANDELING littekenweefsel

Zeg vaarwel tegen hardnekkig littekenweefsel

Of ze nu worden veroorzaakt door acne, een operatie of een verwonding, littekens kunnen ervoor zorgen dat je je onzeker voelt over hoe je huid eruitziet. Behandelingen met de Dermapen4™ kunnen littekens zichtbaar verminderen

Littekenweefsel behandelen

Littekenweefsel wordt veroorzaakt door schade aan de tweede huidlaag, de dermis. Littekens kunnen erg storend zijn in je gezicht en/ of andere delen van je lichaam, vooral als ze zich in een goed zichtbaar gebied bevinden. De Dermapen4 behandelingen kunnen je hierbij helpen, ongeacht de grootte van het litteken.

Dermapen4 behandelingen omvatten het verminderen van omvangrijk littekenweefsel met gerichte microneedling, waarbij gereguleerd collageen wordt geactiveerd om het met littekens bedekte gebied af te vlakken of op te vullen. Speciaal hiervoor ontwikkelde DP Dermaceuticals™ huidverzorgingsproducten ondersteunen hierbij het natuurlijke genezingsproces van het lichaam en minimaliseren roodheid of verkleuring. Geniet van een merkbaar gladdere en egalere huid.

Dermapen4 behandeling van littekenweefsel

Klinische Procedure

De Dermapen 4™ is de enige microneedling pen met een speciale instelling voor littekenbehandeling (Scar) en speciale protocollen voor het behandelen van zeer diepe littekens; inclusief littekens veroorzaakt door een chirurgische ingreep, contractuur van brandwonden, striae en acnelittekens.

 De Dermapen4 naalden kunnen niet alleen tot maar liefst 3 mm in het littekenweefsel doordringen, maar de Dermapen4 kalibreert automatisch de motorsnelheid, druk en penetratie voor gerichte precisie tijdens de behandeling. De Dermapen4 33 Gauge naalden zijn van de hoogste chirurgische kwaliteit.

Behandel Protocollen

Voorafgaand aan de behandeling is een professioneel intakegesprek nodig om te bepalen hoeveel behandelingen je nodig hebt en met welke interval ze moeten worden uitgevoerd. Een combinatie van verschillende behandelopties kan dan eventueel aan je worden voorgesteld. Jouw microneedling resultaten worden optimaal door het gebruik van specifieke DP Dermaceuticals producten tijdens en onmiddellijk na de behandeling.

Wat te verwachten

3-5

Behandelingen

6

Weken tussen de behandelingen

Voor optimale resultaten

retinal active

Dit krachtige product bevat de hoogste vorm van retinoïde die zonder recept verkrijgbaar is, retinaldehyde (vitamine A). Retinal Active is een liftende gezichtscrème die je niet mag missen en die herstellende en verjongende eigenschappen combineert met anti-aging antioxidanten. Gebruik ’s avonds op een gemengde, verouderde, of gepigmenteerde huid.

Dermapen4 behandeling Littekenweefsel Voor & Na

Wil je weer een vlekkeloos gladde huid?
Met wereldwijd meer dan 3 miljoen Dermapen4 behandelingen, kun je zelf zien dat het werkt.

Schuif met de pijlen om de voor/ na resultaten te zien.

VoorNa
VoorNa
VoorNa