haarverlies DERMAPEN BEHANDELING

Pak dunner wordend haar aan

Heb je last van dunner wordend haar of heeft haaruitval jouw zelfvertrouwen aangetast? Dermapen™ behandelingen kunnen een oplossing bieden voor vele vormen van alopecia bij zowel mannen als vrouwen. Het resultaat: voller en gezonder uitziend haar.

Haarverlies

De kern van het probleem aanpakken

Dermapen4 behandelingen voor haaruitval en dunner wordend haar zijn effectief bij alopecia-aandoeningen waarbij de haarzakjes nog bestaan. Deze behandeling stimuleert angiogenese (aanmaak van nieuwe bloedvaatjes), voedt de follikel van elk haartje en genereert hormonen om een gezondere haargroei te activeren en te ondersteunen. De Dermapen4 kan ook worden gebruikt in combinatie met PRP op je hoofdhuid om het haarvolume te vergroten en de haargroei te stimuleren.

Jouw geautoriseerde behandelaar kan de Dermapen 4™ ook gebruiken om andere actuele actieve medische hulpmiddelen (bijvoorbeeld minoxidil) in de hoofdhuid te needlen om de haargroei te stimuleren.

Dermapen4 behandeling haarverlies

Klinische Procedure

Professionals gebruiken de Dermapen 4™ om duizenden microkanaaltjes in uw huid te creëren die actieve ingrediënten 80% dieper in de huid brengen dan bij reguliere plaatselijke toepassingen. De onderliggende cellen absorberen hierbij de voordelen. De combinatietherapie opties voor haaruitval omvatten het toedienen (plaatselijk aanbrengen en needlen) van PRP gemengd met Hyla Active™ of MG-HA35™, medische hulpmiddelen of andere mesotherapie oplossingen.

 Het revolutionaire ontwerp van de Dermapen 4™ biedt snellere behandeltijden met veel minder ongemak dan ooit tevoren.

Behandel Protocollen

Jouw eerste stap om haaruitval aan te pakken is om een professional te raadplegen om te bepalen hoe je jouw alopecia kan aanpakken. Je zult informatie ontvangen over hoeveel behandelingen je kunt verwachten voor optimale resultaten volgens onze bewezen Dermapen protocollen. Vaak maakt hierbij microneedling deel uit van een combinatietherapie die ook led-lichttherapie, follikel maximalisatoren voor thuisgebruik of steroïde injecties kan omvatten.

Wat te verwachten

4-6

Behandelingen

4

Weken tussen de behandelingen

Voor optimale resultaten

COVER RECOVER

Verminder de downtime na een behandeling en geniet van een onberispelijke foundationdekking met SPF voor dagelijks gebruik. De SPF 30/PA+++ beschermt je tegen schadelijke UV-stralen. Verkrijgbaar in 11 natuurlijke tinten, waaronder een transparante kleur. Verkoelt en hydrateert de huid onmiddellijk en verbergt roodheid en irritatie na een Dermapen4 behandeling. Klinisch geformuleerde foundation met medicinale actieve stoffen. Geschikt voor dagelijks gebruik.

hyla active

Geniet van het gevoel van diepe hydratatie, comfort en herstel met deze intensieve vochtinjectie. De DP Dermaceuticals Hyla Active™ is een serum dat fijne lijntjes en poriën vermindert met een vlekkeloze finish, terwijl het ook roodheid en ontstekingen vermindert. Het bevat de hoogste concentratie van onze revolutionaire HylaFuse™ technologie om hyaluronzuur (HA) optimaal naar iedere huidlaag te transporteren.

Dermapen4 behandeling haarverlies Voor & Na

Wil je je haaruitval of dunner wordend haar aanpakken?

Met wereldwijd meer dan 3 miljoen Dermapen4 behandelingen, kun je zelf zien dat het werkt.

Schuif met de pijlen om de voor/ na resultaten te zien.

VoorNa
VoorNa
VoorNa