Dermapen4 behandeling fijne lijntjes en rimpels

Fijne lijntjes en rimpels

Geniet van het leven, zonder de storende fijne lijntjes en rimpels.

De Dermapen4™ behandelingen zorgen voor een natuurlijke boost van collageen en elastine om de huid voller te maken, waardoor u er jonger en frisser uitziet en rimpels en fijne lijntjes vervagen.

Een natuurlijke boost van Collageen

Het celvernieuwingsproces van onze huid vertraagt naarmate we ouder worden. De Dermapen4 behandelingen zijn de veilige, natuurlijke manier om uw huid zichtbaar te verjongen. Dermapen4 behandelingen van rimpels maken lijntjes merkbaar gladder, maar je moet niet wachten tot ze zichtbaar worden. Preventie is altijd de beste aanpak om ervoor te zorgen dat je langer een levendige, jeugdige uitstraling hebt. Idealiter begin je met de Dermapen4 behandelingen al voordat fijne lijntjes zich voordoen.

Voor snellere, langdurige resultaten raden we een doorlopende dagelijks gebruik van de DP Dermaceuticals™ producten aan die speciaal voor jouw huidprobleem zijn ontworpen om de tekenen van veroudering aan te pakken.

Dezelfde producten (of de klinische variant daarvan, onze MG-Collection™) worden voor, tijdens en na je behandeling gebruikt om voedende en anti-verouderende actieve ingrediënten diep in je huid te transporteren.

Dermapen4 behandeling van fijne lijntjes en rimpels

Klinische Procedure

De Dermapen 4 zorgde voor een revolutie in de microneedling industrie door een vrijwel pijnvrije behandeling aan te bieden waarbij er geen verdovende crème meer nodig is en de anti-verouderingsresultaten ongeëvenaard zijn.

Het professionele Dermapen 4™ keert op twee manieren effectief de zichtbare tekenen van veroudering om. Ten eerste creëert de cartridge met 16 naalden tot 1.920 fractionele microkanalen per seconde, waardoor de natuurlijke wondgenezingsreactie van het lichaam wordt geactiveerd om meer collageen en elastine te activeren.

Ten tweede zal je behandelaar een speciaal samengestelde DP Dermaceuticals Meso-Glide™ (cocktail) gebruiken tijdens de behandeling om krachtige anti-verouderings stoffen diep in de huid te kunnen brengen.

Behandel Protocollen

Wij ondersteunen onze geautoriseerde Dermapen behandelaars met de inmiddels bewezen Dermapen protocollen om jou de beste resultaten te geven. Zij zullen je adviseren hoeveel behandelingen nodig zijn en met welk interval.

Je krijgt ook de aanbevolen huidverzorgingsproducten van de DP Dermaceuticals aangeboden om je huid te voeden en voller te maken.

Wat te verwachten

4

Behandelingen

6

Weken tussen de behandelingen

Voor optimale resultaten

anti-ageing starter kit

Krijg weer een jeugdige, frisse teint op elke leeftijd. Rimpels, fijne lijntjes, ouderdomsvlekken en een slappe huid worden aangepakt met behulp van een collectie van onze anti-aging “essentials”. Probeer nu zelf. De producten in deze kit bevatten krachtige biocompatibele actieve ingrediënten waarmee je bij herhaald gebruik een jonger uitziende huid genereert.

retinal active

Dit krachtige product bevat de hoogste vorm van retinoïde die zonder recept verkrijgbaar is, retinaldehyde (vitamine A). Retinal Active is een liftende gezichtscrème die je niet mag missen en die herstellende en verjongende eigenschappen combineert met anti-aging antioxidanten. Gebruik ’s avonds op een gemengde, verouderde, of gepigmenteerde huid.

Vitamin rich repair

Herstel en versterk uw kwetsbare huid met dit herstellend en corrigerend product welke vitamine A-derivaten bevat: retinylpalmitaat en retinylacetaat. Verrijkt met essentiële dagelijkse vitamines (A, B, C, E), peptiden en antioxidanten, helpt de DP Dermaceuticals™ Vitamin Rich Repair™ de effecten van agressie door vrije radicalen te verspreiden en te kalmeren voor een jonger uitziende huid.

Dermapen4 behandeling fijne lijntjes en rimpels voor & na

Wil jij ook een gladdere, jonger uitziende huid?
Met wereldwijd meer dan 3 miljoen Dermapen4 behandelingen, kun je zelf zien dat het werkt.

Schuif met de pijlen om de voor/ na resultaten te zien.

VoorNa
VoorNa
VoorNa

Maandag 27 mei gesloten

I.v.m. de halfjaarlijkse teammeeting op maandag 27 mei a.s. zal ons kantoor bij uitzondering de gehele dag gesloten zijn.

Bestellingen geplaatst op vrijdag 24 mei ná 11.00 uur zullen pas op dinsdag 28 mei in behandeling worden genomen.

Voor dringende zaken gelieve te mailen naar info@odara.eu.