DERMAPEN BEHANDELING ANTI AGEING/ ZON BESCHADIGDE HUID

Wis de tekenen van huidveroudering en/of schade door de zon

De Dermapen4™ behandelingen zijn een populaire, niet-invasieve en effectieve optie voor mensen met een onregelmatige teint, ouderdomsvlekken en een dunner wordende, slappe huid, veroorzaakt door omgevingsfactoren of gewoon als onderdeel van het verouderingsproces van de huid.

Herstel de vitaliteit en uitstraling van je huid

Ben je op zoek naar een niet-invasieve anti-aging behandeling of een manier om je door de zon beschadigde huid zichtbaar te verbeteren?

Tekenen van veroudering zijn onder meer een ongelijkmatige teint, dofheid of verlies van elasticiteit van de huid, vooral voor een huid die regelmatig wordt blootgesteld aan de elementen. De Dermapen4 behandelingen verminderen effectief het verschijnen van ouderdoms- en zonnevlekken, lijntjes en rimpels, dunner wordende en verslapte huid die allemaal deel uitmaken van het natuurlijke verouderingsproces als gevolg van verminderde collageenproductie in de huid.

Microneedling stimuleert de natuurlijke collageenproductie van uw huid, verhoogt de elasticiteit en herstelt oneffenheden. De krachtige anti-verouderings- en herstellende stoffen in onze DP Dermaceuticals™ Meso-Glides™ worden rechtstreeks in de huid gebracht voor verbluffende resultaten.

Dermapen4 behandeling Anti-Ageing en/ of zonbeschadigde huid

Klinische Procedure

De Dermapen 4™ is in staat om een indrukwekkende 1.920 microkanaaltjes per seconde vrijwel pijnloos in uw huid te creëren dankzij een geavanceerde en baanbrekende technologie. De behandeling genereert de natuurlijke collageen- en elastineproductie van binnenuit en herstelt de oppervlaktelagen van de huid om een gezonder uitziende huid te krijgen.

De Dermapen 4™ behandelingen kunnen overal op het lichaam worden uitgevoerd en zijn zeer effectief op gebieden die normaal gesproken moeilijk te behandelen zijn, zoals de handen of het decolleté welke extra gevoelig zijn voor beschadiging door de zon en veroudering.

Behandel Protocollen

Er zijn veel verschillende oorzaken waardoor ouderdoms- of zonneschade kunnen ontstaan. Onze geautoriseerde Dermapen4 behandelaars werken conform de reeds bewezen Dermapen protocollen om jou een oplossing voor jouw huidprobleem te bieden. Onderdeel van deze protocollen is om je te adviseren over de DP Dermaceuticals producten die je thuis kunt gebruiken voor langdurige resultaten.

 

Wat te verwachten

4

Behandelingen

6

Weken tussen de behandelingen

Voor optimale resultaten

anti-ageing starter kit

Krijg weer een jeugdige, frisse teint op elke leeftijd. Rimpels, fijne lijntjes, ouderdomsvlekken en een slappe huid worden aangepakt met behulp van een collectie van onze anti-aging “essentials”. Probeer nu zelf. De producten in deze kit bevatten krachtige biocompatibele actieve ingrediënten waarmee je bij herhaald gebruik een jonger uitziende huid genereert.

retinal active

Dit krachtige product bevat de hoogste vorm van retinoïde die zonder recept verkrijgbaar is, retinaldehyde (vitamine A). Retinal Active is een liftende gezichtscrème die je niet mag missen en die herstellende en verjongende eigenschappen combineert met anti-aging antioxidanten. Gebruik ’s avonds op een gemengde, verouderde, of gepigmenteerde huid.

brightening starter kit

Verhelder, verlicht en egaliseer je huid met deze collectie huidverhelderende producten. Elk goed presterend product in deze kit is speciaal geselecteerd om pigmentatie en huidonvolkomenheden aan te pakken, waaronder een ongelijkmatige teint, verkleuringen, en door ouderdom en/ of door de zon beschadigde huid. Boordevol krachtige ingrediënten waarvan bewezen is dat ze de huid lichter en helderder maken.

Dermapen4 Anti-Aging en/ of zonbeschadiging behandeling voor/ na

Wil je de tijd terugdraaien? Met wereldwijd meer dan 3 miljoen Dermapen4 behandelingen, kun je zelf zien dat het werkt.

Schuif de pijlen om de voor/ na resultaten te zien.

VoorNa
VoorNa
VoorNa

Bestellingen tijdens vakantieperiode

In de vakantieperiode (van 8 juli t/m 2 augustus) zullen bestellingen in onze webshop op maandag t/m woensdag worden verzonden.

Alle bestellingen die in deze periode vanaf woensdagochtend na 11.00 uur binnen komen worden de eerstvolgende maandag in behandeling genomen.

Voor dringende zaken gelieve te mailen naar info@dermapenbenelux.nl.