DERMAPEN BEHANDELING ACNE

Weg met Acne en puistjes

Of je nu (actieve) acne of overmatige talgproductie ervaart, met een Dermapen4™ behandeling kun je (actieve) acne en overmatige talgproductie verminderen .

Snel naar een goed gereinigde huid

Een problematische huid is vaak het gevolg van overactieve talgproductie en onevenwichtige hormonen. Het overtollige talg komt vast te zitten in je poriën samen met dode huidcellen en vuil, wat kan leiden tot pijnlijke ontstekingen en je huid vatbaar maakt voor de verspreiding van andere bacteriën.

Door de klinische microneedling behandeling van Dermapen te combineren met de op jouw huid afgestemde DP Dermaceuticals huidverzorgingsproducten, krijg je de heldere, stralende teint die je verdient.

 

Dermapen Acne Behandeling

Klinische procedure

Essentieel bij de effectieve behandeling voor acne is een behandeling met de Dermapen 4™. De naaldcartridge met 16 x 33 Gauge naalden van chirurgisch staal “glijdt” over de huid en creëert tot maar liefst 1.920 fractionele microkanaaltjes per seconde. Dankzij deze 16 microfijne naaldjes en de ongelooflijke hoge snelheid ervan is een behandeling met de Dermapen 4 vrijwel pijnloos en in een mum van tijd klaar.

De minuscule naaldjes dringen door tot in de diepere lagen van de huid en activeren de natuurlijke genezingsreactie van het lichaam. De huid wordt geoxygeneerd en de lymfedrainage wordt geactiveerd, waardoor het door acne aangetaste gebied wordt geregenereerd.

Behandelprotocollen

De geautoriseerde Dermapen-behandelaars gebruiken de bewezen Dermapen-protocollen om jouw (actieve) acne te behandelen. Dit omvat het bepalen van de juiste diepte, frequentie en rustperiode, maar ook het gebruik van speciaal door een dermatoloog ontwikkelde DP Dermaceuticals™ Meso-Glides™, serums, maskers en de vermaarde Cover Recover™ om acne effectief te behandelen. Het uiteindelijke resultaat is een verbeterde huid welke verlost wordt van problematische puistjes, comedonen, (actieve) acne maar ook  van littekenweefsel.

 

Wat te verwachten

4-6

Behandelingen

2-4

Weken tussen de behandelingen

Voor optimale resultaten

ACNE STARTER KIT

Heb je onze beste top 3 acne-producten al geprobeerd en ben je ook zo enthousiast over hoe mooi en rustig je huid eruitziet en aanvoelt? Houd dat zo met onze cleanser, lotion en antimicrobiële oplossing voor de acne-gevoelige huid. Deze kit wordt geleverd met een zachte hoofdband om een vleugje luxe toe te voegen aan je huidverzorgingsroutine.

CLR lotion

Een moisturizer die tegelijkertijd exfolieert. De CLR Lotion™ verwijdert acne-veroorzakende onzuiverheden en vermindert de aanmaak van overtollig talg. Het is klinisch bewezen dat het belangrijkste ingrediënt, Niacinamide, acne vermindert. Deze vocht inbrengende lotion is ideaal voor de talgrijke, gepigmenteerde, gecombineerde of acne-gevoelige huid.

 

Problematische huid starter kit

Genereer een heldere, evenwichtige, gehydrateerde en gezond ogende teint met deze starterskit voor een problematische huid. Elk product in deze kit is speciaal ontwikkeld om de talgproductie onder controle te houden zonder de essentiële talgproductie en barrièrefunctie van de huid te ondermijnen. Wanneer deze producten samen worden gebruikt, helpt deze kit acne en puistjes te voorkomen en zullen zij zorgen voor een fluweelzachte en rustige huid.

 

clr foam cleanser

Speciale formule voor een problematische huid. De CLR Foam Cleanser™ is speciaal ontwikkeld voor een problematische huid en reguleert de talgproductie, minimaliseert de poriën en helpt de P-acnebacteriën te doden. Deze kalmerende en verfrissende reiniger herstelt het evenwicht van de talgrijke, gecombineerde of acne-huid.

Dermapen4 behandeling Acne Voor & Na

Wil jij een huid die straalt?
Met wereldwijd meer dan 3 miljoen Dermapen-behandelingen, kunt je zelf zien dat het werkt.

Schuif met de pijlen om de voor- en na resultaten te zien.

VoorNa
VoorNa
VoorNa