Zoals de meesten van jullie wel weten is microneedling een populaire methode die in veel salons en klinieken wordt ingezet op het gebied van huidverbetering. Diverse problemen worden hiermee aangepakt, zoals acne, tekenen van huidveroudering, pigmentvlekken, rosacea en vergrote poriën.

Maar waarom bieden de naaldmodules van Dermapen4 nou de beste uitkomst? Wij hebben een aantal redenen op een rijtje gezet!

N

Nauwkeurige en gecontroleerde microneedling behandelingen

Het grootste voordeel van de Dermapen naaldmodules? Er precieze en gecontroleerde behandeling wordt mogelijk gemaakt omdat de diepte van de naalden ingesteld en aangepast kan worden. Op deze manier kan de Dermapen zich aanpassen aan de behoeften van de klant en ingezet worden op diverse huidgebieden.

De diepte van de naalden kan ingesteld worden tussen 0,2mm en 3mm. Deze aanpassing geeft een gepersonaliseerde aanpak wat de behandeling maximale effectiviteit geeft en optimaal resultaat voor jouw klant

N

Korte hersteltijd en minimale bijwerkingen

Dat klinkt ideaal, toch? Dermapen maakt het mogelijk! Het gebruik van de Dermapen naaldmodules zorgen voor minimalisering van bijwerkingen van microneedling. Ook hersteltijd van de behandeling is minimaal in vergelijking met andere huidbehandelingen. Neem bijvoorbeeld lasertherapie; de downtime van een microneedling behandeling is in tegenstelling tot lasertherapie aanzienlijk korter. Daarom is microneedling een aantrekkelijke optie voor mensen met volle agenda’s die toch willen investeren in de gezondheid van hun huid.

N

Veelzijdigheid van naaldmodules

De Dermapen naaldmodules zijn veelzijdig in gebruik door de verstelbare naalddieptes. Hierdoor zijn verschillende behandelingen mogelijk. Het wordt vaak ingezet om fijne lijntjes en rimpels te verminderen of (acne)littekens te vervagen. Ook verbetert microneedling de huid met acne, rosacea, pigmentvlekken of open poriën. Daarnaast zorgt de speciale littekenstand die de Dermapen4 biedt ervoor dat ook grotere littekens op het lichaam behandeld kunnen worden. Deze veelzijdigheid heeft gezorgd voor de groeiende populariteit van Dermapen in de cosmetische industrie en hiermee onderscheiden ze zich van andere aanbieders.

Dermapen4
N

Snelheid en comfort

Als behandelaar wil je natuurlijk een zo aangenaam mogelijke behandeling voor jouw klanten aan kunnen bieden. Dankzij de hoge kwaliteit van de naaldmodules glijdt de Dermapen4 zonder enige moeite over de huid. Hierdoor kan er sneller gewerkt worden dan met andere microneedling pennen en ervaart jouw klant een zo comfortabel mogelijke behandeling. De snelheid kan worden aangepast voor comfort en precisie. Moeilijk te bereiken gebieden, zoals de neus, bovenlip of onder de ogen zijn gemakkelijk te bereiken. Met needling rollers zijn deze gebieden erg slecht te behandelen.

Door de naaldcartridge met 16 naalden kunnen er in één seconde tot 1.920 microkanalen gecreëerd worden. Die microkanaaltjes zijn voor het blote oog niet zichtbaar. Hoe sneller microkanaaltjes geprikt worden, hoe korter de behandeling duurt en hoe comfortabeler het zal zijn.

N

Professionele behandelingen door getrainde Dermapen Masters

Onze behandelingen worden uitgevoerd door getrainde professionals. Zij zorgen voor de beste resultaten door middel van juiste techniek en hygiëne, zo worden complicatie voorkomen. Daarom biedt Dermapen Benelux een uitgebreide Academy met wel 14 verschillende trainingen. Zo kan je als Dermapen Master op een veilige manier het maximale behandelresultaat behalen voor jouw klanten.

Kortom: Dermapen biedt met haar krachtige naaldmodules een geavanceerde en effectieve behandeling voor huidverbetering die in te zetten is bij verschillende huidproblemen. Door nauwkeurige behandelingen, korte downtime en veelzijdigheid van de naaldmodules worden behandelingen steeds meer toegepast en gewaardeerd in de wereld van huidverbetering en cosmetische behandelingen.

Heb je nog vragen aan de hand van deze blog of wil je graag meer informatie?
Twijfel niet om contact met ons op te nemen! Houd onze social media ook in de gaten voor de laatste ontwikkelingen, informatie over webinars en trainingen of voor leuke weetjes!

Bestellingen tijdens vakantieperiode

In de vakantieperiode (van 8 juli t/m 2 augustus) zullen bestellingen in onze webshop op maandag t/m woensdag worden verzonden.

Alle bestellingen die in deze periode vanaf woensdagochtend na 11.00 uur binnen komen worden de eerstvolgende maandag in behandeling genomen.

Voor dringende zaken gelieve te mailen naar info@dermapenbenelux.nl.